| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Arylin Da li se molite prije spavanja? za dobro jutro,dobar sex,dobru solju kafe te da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #501 (permalink) |
| Starter | Re: vjerujete li u Boga za dobro jutro,dobar sex,dobru solju kafe te da imam šećera inaće ću popizdit ![]() inače ne vjerujem u Boga kakvog ga crkva predstavlja jer smatram da je Crkva kao institucija daleko zastranila od onog učenja koje je naumio Petar kad ju je osnivao... ali smatram da su dijelovi Biblije istiniti..inače za one koje nisu znali niti se raspitali kod svećenika sve u Bibliji ( ne onoj ilustriranoj ) što je koso pisano je dodano od strane raznih papa tijekom postojanja Crkve te nije temeljeno na pravim evanđeljima pisanih od apostola
__________________ S.B.I.I.D.H. = Sexy Baba Is In Da Hood! |
| | |
| | #505 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Citat:
Evanđelje po Matiji. 10.33. A koji god se odrekne mene pred ljudima odreči ću se i ja njega pred ocem svojim koji je na nebesima. Tko se odrekao Isusa pred ljudima? Apostol Petar i to tri puta. Znaći da osnivač Crkve nema pristupa Raju i Božijoj milosti. ![]() | |
| | |
| | #509 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: vjerujete li u Boga Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: boga, vjerujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:20.