| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; klikni na ovaj znak... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: vjerujete li u Boga aymeeee vidi se da sam do nedavno bila plavusa.... hvala ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: vjerujete li u Boga ehh sad... toliko plava bas i nisam bila ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: vjerujete li u Boga virujen u Boga i sve sta ide uz to. Da smo vidili da on postoji i da smo vidili sve ono sta pise u bibliji nebi imali u sto virovat, nego bi znali. Prema tome, ja san jedna od vjernica koje ne idu u crkvu da bi dokazali svitu da su viruju, nego idem na misu kad ja osjetim potrebu za tim
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 24
Poruka: 63
![]() | Re: vjerujete li u Boga verujem (da) ne ve-ru-jem
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
![]() |
| Tagovi: boga, vjerujete |
« Stigme
|
Crkveni porez »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:23.