| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi vjerujete li u Boga u Znanost forumu; Svi ti koji svake nedjelje idu na misu rade sve što im crkva zabranjuje. Nema većeg licemjerja kao što je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Aha, dakle, laik smije biti licemjeran, a klerik ne? Gdje je razlika? Ako je on pop ili će biti, kaj bi on trebao biti bezgrašan, iako je čovjek? Ne branim sad Kaptol i oni su ljudi ...samo kaj su si neki zabrijali.. , a i do onih je koji njihove greške gledaju kao nekaj sablazno. A na kraju, kakve veze nečije licemjerje ima sa mojom vjerom u Boga?
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #83 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga ...lik je legenda i uglavnom se slažem sa svime što je rekao.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: vjerujete li u Boga Naravno da gledam sablazno, meni se gadi činjenica da ljudi idu u onu istu crkvu koja čita bibliju u kojoj se navode 7 smrtnih grijeha koje ti isti svakodnevno krše i onda peru svoje grijehe tako što se izmole i pokaju,i to je to, svima super. Ma ajde daj...
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: vjerujete li u Boga Pa dobro koja je vaša ideja da se filtriraju iz Crkve. Kako im zabraniti, ne piše im na čelu!?!
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #86 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga Ako mene pitaš, meni to ponašanje ne smeta i apsurdno je da može imati utjecaja na moju vjeru. Pa ne vjerujem u Kaptol, vjerujem u Boga.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-06-07 Lokacija: našice Godina: 21
Poruka: 23
![]() ![]() | Re: vjerujete li u Boga vjerujem u Boga-nebeskog mi oca,isusa krista i Duha Svetog,odgajana sam kao rimokatolik,ali nisam osjećala da je to to.čitala sam bibliju dosta i otišla sam u jednu crkvu koja živi i funkcionira samo po bibliji.kad sam izašla iz tog prostora,prvi put sretna i s mirom u srcu znala sam da sam osjetila Božje prisustvo.ne vjerujem u kvazi crkve koje su po cijelom svijetu a pune su licemjerstva.i znam da je čovjeku za biti kršćanin,dovoljno otvoreno srce i Božja riječ-a u zakone koji su postavili ljudi željni tradicije i ne podržavam,ne izvršavam i ne vjerujem.samo je jedan Bog koji je prevelik i moćan da bi ga ljudi stavljali u neke kućice,kalupe i kipove te govorili-ovo je moj BOG. |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: vjerujete li u Boga Citat:
inace sam samo na papiru vjernica i ne vjerujem u boga, ali kad cujem nekog vjernika da OVAKO govori, samo mi jedno pada na pamet: svaka cast rep +
__________________ | |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Starter | Re: vjerujete li u Boga Me ni ne smeta to da je netko Krscanin ,ali mi smeta kada netko govori za sebe da je veliki vjernik ,a u stvari je toliko puta ucinio nesto sto je krsilo 10 Bozjih zapovijedi i nikada to nije smatrao Losim djelom jer je on to tada smatrao "dobrim" djelom koje je napravio u svrhu "pomoci" osobi koju je tim krsenjem 10 Bozjih zapovijedi uvrijedio ili joj ucinio nesto nazalo...Da svjestan sam da savrsenstvo ne postoji ali ipak ima ljudi koji se smatraju savrsenima ,a u stvarnosti su toliko daleko od njega.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: boga, vjerujete |
« Sekte
|
vračare... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:45.

Ako je on pop ili će biti, kaj bi on trebao biti bezgrašan, iako je čovjek? Ne branim sad Kaptol i oni su ljudi
...samo kaj su si neki zabrijali..
...lik je legenda i uglavnom se slažem sa svime što je rekao.

rep +