| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk u Znanost forumu; Pobijedi li SDP na izborima i s koalicijskim partnerima formira novu vladu, nakon punih 16 godina vjeronauk bi mogao biti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Pobijedi li SDP na izborima i s koalicijskim partnerima formira novu vladu, nakon punih 16 godina vjeronauk bi mogao biti izbačen iz hrvatskih osnovnih i srednjih škola. Net.hr Ne razumijem šta im sad smeta taj vjeronauk u školama, ionako ide tko hoće i koga zanima, nije obavezan predmet, nego samo izborni, i ne vidim zašto bi se to moralo mijenjat. Al eto oni žele razdvojit Crkvu i školu kao institucije, iako mi nije baš jasno čemu im to služi, tj. šta će bit bolje s tim.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Iskreno svejedno mi je di ce se odrzavat sat vjeronauka, ali ipak mislim da bi bilo primjerenije da se odrzava u Crkvi. Bija ti je obavezan? ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Nemoguće da ti je bio obavezan, uvijek se je moglo birati dali će se ić na vjeronauk ili etiku, ne može tebi nitko narediti da ideš na vjeronauk ako nisi vjernik.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Citat:
A i crkva se tuži zbog tog vjeronauka u školama, uzimaju im članove pa niko više ne ide na vjeronauk u crkvu | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 541
![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Vjeronauk i treba izbacit iz škole, ja sam imao obavezan vjeronauk u školi i subotom u župnom uredu, i kad kažem obavezan mislim da kao djete od kojih 13 godina nisam imao nekog izbora - što starci kažu tak mora bit. Umjesto vjeronauka bi trebalo uvest neki predmet koji bi obrađivao temu kako se ponašati oko invalida i kako im pomoči, npr. da se ljude uči jezik znakova. Mislim da kad bi se ljudima obračala pozornost na to onda bi sve zgrade imale pristup za invalidska kolica, svi semafori zvučnu signalizaciju itd. a ne da se ured za invalide nalazi na trečem katu zgrade bez dizala. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk pa mislim da to i nije tako lose,ali nije ni previse dobro,vjera i skola i nemaju bas previse zajednickog,tko vjeruje neka ide u crkvu,ali totalno mi svejedno,mislim da vjeronauk nikome ne smeta kao predmet
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Dajbože da nam je to najveći problem u školstvu- ali tu se skupljaju glasovi, i na to treba utrošiti maksimum truda i troškova u 'reformi' školstva. Onda će to trebati vratiti, pa opet maknuti, ovisno o tome tko je na vlasti- pravi ping-pong. A pravi problemi? tko ih 'šiša'- ovo je biti-ili-ne biti pitanje našeg obrazovnog sustava.
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| V.I.P. Član | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Citat:
Citat:
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: izbacit, sdp, vjeronauk, vlada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:17.