Pa normalno, šta vjeronauk uopće radi u školi
edit i meni je bija obavezan predmet
Raspravljate o temi Vlada SDP-a izbacit će vjeronauk u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; Pobijedi li SDP na izborima i s koalicijskim partnerima formira novu vladu, nakon punih 16 godina vjeronauk bi mogao biti ...
Pa normalno, šta vjeronauk uopće radi u školi
edit i meni je bija obavezan predmet
Iskreno svejedno mi je di ce se odrzavat sat vjeronauka, ali ipak mislim da bi bilo primjerenije da se odrzava u Crkvi.
Bija ti je obavezan?![]()
Nemoguće da ti je bio obavezan, uvijek se je moglo birati dali će se ić na vjeronauk ili etiku, ne može tebi nitko narediti da ideš na vjeronauk ako nisi vjernik.
Vjeronauk i treba izbacit iz škole, ja sam imao obavezan vjeronauk u školi i subotom u župnom uredu, i kad kažem obavezan mislim da kao djete od kojih 13 godina nisam imao nekog izbora - što starci kažu tak mora bit.
Umjesto vjeronauka bi trebalo uvest neki predmet koji bi obrađivao temu kako se ponašati oko invalida i kako im pomoči, npr. da se ljude uči jezik znakova. Mislim da kad bi se ljudima obračala pozornost na to onda bi sve zgrade imale pristup za invalidska kolica, svi semafori zvučnu signalizaciju itd. a ne da se ured za invalide nalazi na trečem katu zgrade bez dizala.
Po meni je to pametna stvar. Ja sam išao na vjeronauk u školi, a i subotom u Crkvi. I mislim da vjeru i obrazovanje treba odvojiti.
pa mislim da to i nije tako lose,ali nije ni previse dobro,vjera i skola i nemaju bas previse zajednickog,tko vjeruje neka ide u crkvu,ali totalno mi svejedno,mislim da vjeronauk nikome ne smeta kao predmet
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
Dajbože da nam je to najveći problem u školstvu- ali tu se skupljaju glasovi, i na to treba utrošiti maksimum truda i troškova u 'reformi' školstva. Onda će to trebati vratiti, pa opet maknuti, ovisno o tome tko je na vlasti- pravi ping-pong. A pravi problemi? tko ih 'šiša'- ovo je biti-ili-ne biti pitanje našeg obrazovnog sustava.
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.