| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk u Znanost forumu; Konačno nešto pametno i od SDP-a. Napokon! Kome smeta vjeronauk u školi? Meni. Crkva je odvojena od drž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Konačno nešto pametno i od SDP-a. Napokon! Kome smeta vjeronauk u školi? Meni. Crkva je odvojena od države. A škole su, još uvijek, državne institucije. Prema tome, vjeronauku nije mjesto u školi. Je li to najveći problem našeg školstva? Naravno da nije. Treba li ga ipak riješit? Treba. Žalosno je jedino što što se, kao što je Wolf primijetio, pitanje vjeronauka u školama tretira kao sredstvo za prikupljanje predizbornih bodova i što će se javiti ping-pong efekt.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #12 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk vjeronauk nikada nije bio obavezan...i mislim da bi trebao ostati u skolama i dalje kao izbor..pa ko voli nek izvoli..
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Da, ali kakav je to izbor za malo dijete... Uostalom, čak i kao izborni predmet, vjersko obrazovanje nema što tražiti u državi u kojoj su škole državne a istodobno je religija ustavom odvojena od države. Dakle, takva je situacija neustavna, i samim time nedopustiva. Nadalje, katolički vjeronauk u državnim školama stavlja u neravnopravan položaj ostale vjerske denominacije.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk vjeronauk nije obavezan samo što se u srednjim školama može birati između vjeronauka ili etike
__________________ CHAMPIONS OF EUROPE '68 - '99 - '08 |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Nisam ni rekao da je vjeronauk obavezan. Rekao sam da je protivno ustavu postojanje vjeronauka u državnim školama.
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Čekaj, slažeš se i sa time da vjeronauk nikom ne smeta i da treba ostat u školi, i sa time da vjeronauku nije mjesto u školi? Kako ti je samo to uspjelo? ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk 2 wolf: pa ajd navedi neke stvari koje nisu bas tak dobre u skolstvu pa ih treba mjenjati...Ima ih, ali zbog toga sto se ne spominju se treba prešućivati i ova nebuloza? Nema mi smisla. To je ko da pacijentu koji ima rak i treba umrijet za 3 gdodine ne želiš pomoći ako recimo slomi ruku...I to sve radi stjecanja političkih bodova...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Citat:
![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbacit, sdp, vjeronauk, vlada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.