| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Ja sam na vjeronauk išao u crkvu. Sada mi kažu neki roditelji da im ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Joj, tako je i nama bilo. Morali smo ići na župni vjeronauk subotom i nedjeljom na misu. Ako te nije bilo nosio si ispričnicu! Da,da, ispričnicu! I onda bi te tamo prozivali i tijekom mise opominjali i ušutkavali. I tako 8 godina, u protivnom nema pričesti ni krizme. To je jedan od razloga zašto sam zamrzila odlaziti u crkvu. Previše moraš, moraš je rezultiralo mojim stavom danas.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #253 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Citat:
![]() | |
| | |
| | #256 (permalink) | ||
| nick kombinira | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk Citat:
Citat:
Rekao sam šta će mi to da znam karakteristike, opise tih raznih spolnih bolesti, simptome i sl. , dovoljno je da znamo dovoljno o opasnostima i prevenciji od tih bolesti, a ne da postoji predmet u kojem bi se moralo napamet učit simptome, latinske nazive, karakteristike, lijekove i tome slična sranja kao šta bi to vjerojatno izgledalo. | ||
| | |
| | #257 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vlada SDP- a izbacit će vjeronauk ajmo reć da se vjeronauk ukine u školama, ce onda svi morati imati etiku ili ce nestati i etika ![]()
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbacit, sdp, vjeronauk, vlada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:59.

29 49.....

pusa