Stranica 3 od 10 PrvoPrvo 12345678 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 91

vračare...

Raspravljate o temi vračare... u Filozofija i religija forumu, dio Znanost foruma; ne vjerujem u vračare....što se mene tiče oni to pogađaju uz veliku dozu sreće a to da pogađaju nečiju sudbinu ...

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

Re: vračare...

ne vjerujem u vračare....što se mene tiče oni to pogađaju uz veliku dozu sreće a to da pogađaju nečiju sudbinu iz šalice kave...!
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

Nemoj se previse zamarati time ...
    U pitanju su interesi pojedinaca ...
    To su oni koji traze nacin za laku zaradu ...
    Ja osobno ne vjerujem u prokletstva, bacanja uroka, magije, ovo ili ono ...

Ako ja nesto znam proreci, znaju i vracari ...

I znam par primjera kojima su vracari okrenuli mozgom i ti isti koji su vjerovali izgubili su puno love i kuce i sve, te na koncu ostali na ulici bez icega ...
    Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
    Stavi crven konac oko ruke i nemas frke!
    zašto crveni konac oko rule?

Citat Pravi autor: edhembeg Pogledaj Poruke
    Nemoj se previse zamarati time ...
    U pitanju su interesi pojedinaca ...
    To su oni koji traze nacin za laku zaradu ...
    Ja osobno ne vjerujem u prokletstva, bacanja uroka, magije, ovo ili ono ...

Ako ja nesto znam proreci, znaju i vracari ...

I znam par primjera kojima su vracari okrenuli mozgom i ti isti koji su vjerovali izgubili su puno love i kuce i sve, te na koncu ostali na ulici bez icega ...
    ima takvih slučajeva da,da ljudi bankrotiraju radi vračara...

Citat Pravi autor: HPetrovic1989 Pogledaj Poruke
    ne vjerujem u vračare....što se mene tiče oni to pogađaju uz veliku dozu sreće a to da pogađaju nečiju sudbinu iz šalice kave...!
    neki bubaju bezveze šta će se dogodoiti to nisu pravi vračari već obični ljudi koji blebeću gluparije..

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mrkyblu
    Datum registracije
    08-12-07
    Starost
    30
    Poruka
    2,348
    Liked
    2 times

Magija je vise od vjere magija je nauka o ljudima, prirodi , zemlji,postojanju i upravljanju elementima.Magija je postojala i prije krscanstva i budizma i svih svjetskih religija.Krscanstvo je tokom svoje povjesti ocrnilo magiju i prikazalo je u najgorem mogucem svjetlu.Magija prvenstveno velica i slavi zivot te simbiozu covjeka i prirode. Sastavni djelovi magije jesu i spiritizam i okultizam i sve sto si dosad navela ali dakako najpoznatija podjela je na crnu i bijelu magiju.Kako bijela magija pomaze civjeku (ljubav sreca i sl..) i stiti covjeka od zlih sila kao sto su bolest smrt i sl. tako je i crna magija osmisljena da ti pomogne da se obranis od neprijatelja koji te pokusavaju napasti putem magije i vracki .Doduse ljudi neznaju puno o magiji i nazalost sve se svodi na bapske price a malo tko ima znanje sto je magija zapravo.Netko zaziva boga , netko sotonu no svima nam je isti cilj....vlastita sreca.
    .... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Citat Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
    zašto crveni konac oko rule?
    Dobro, moze i oko noge!

Kazu da stiti od vracara!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

I spavat u naopako piđami! Ili je to za vještice? Ček, koja je razlika

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Ma, ista je to fela!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
    Magija je vise od vjere magija je nauka o ljudima, prirodi , zemlji,postojanju i upravljanju elementima.Magija je postojala i prije krscanstva i budizma i svih svjetskih religija.Krscanstvo je tokom svoje povjesti ocrnilo magiju i prikazalo je u najgorem mogucem svjetlu.Magija prvenstveno velica i slavi zivot te simbiozu covjeka i prirode. Sastavni djelovi magije jesu i spiritizam i okultizam i sve sto si dosad navela ali dakako najpoznatija podjela je na crnu i bijelu magiju.Kako bijela magija pomaze civjeku (ljubav sreca i sl..) i stiti covjeka od zlih sila kao sto su bolest smrt i sl. tako je i crna magija osmisljena da ti pomogne da se obranis od neprijatelja koji te pokusavaju napasti putem magije i vracki .Doduse ljudi neznaju puno o magiji i nazalost sve se svodi na bapske price a malo tko ima znanje sto je magija zapravo.Netko zaziva boga , netko sotonu no svima nam je isti cilj....vlastita sreca.

btw... čula sam i ja to za spavanje u naopakoj piđami...kao to je da te niko ne može ureći....
    Dobro, moze i oko noge!

Kazu da stiti od vracara!
    nisam za to čula...a šta kad pukne konac? onda me odma babe vračare napadnu...

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Ma, ista je to fela!
    Ma nije, teta vještica ima metlu!

Banned
    Datum registracije