| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Zanimljivo pitanje u Znanost forumu; Zašto je Bog izmislio laž?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivo pitanje Meni to pitanje uopce ne zvuci zanimljivo...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 8
![]() | Re: Zanimljivo pitanje molim prevedi She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist
__________________ simonco: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivo pitanje Uopce mi nije jasan smisao teme a i pitanje uopce nije zanimljivo kao sto rece aris
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Zanimljivo pitanje Citat:
Dok mi golica jajca, zatvaram oči i od užitka me rajca... Mislim da ne znam tko je, u snovima mi ne postoji Njezina strast je poljubac i ne mogu odoljeti.... Moram je voljeti... al zaboravih prvo je napumpati....Zašto ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivo pitanje Citat:
zatvorite je ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 17
Poruka: 103
![]() | Re: Zanimljivo pitanje Pitanje nije zanimljivo,jadno je i glupo. Bog nije izmislio laž.Bog je sve učnio dobrim,ali su ljudi ti koji to nisu znali cijeniti i polako su,od samih početaka,uništavali svo dobro koje je Bog stvorio. Ne okrivljuj Boga za svoja (ne)djela!
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! |
| | |
![]() |
| Tagovi: filozofija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.

al zaboravih prvo je napumpati....