| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Zanimljivo pitanje u Znanost forumu; Ne znam uopće što bi ti to moglo značiti, al zamolit ću te da mi se ne obraćaš tako, mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 9
![]() | Re: Zanimljivo pitanje Ako ćemo po Bibliji: Iv 8:44 On bijaše čovjekoubojica od početka i ne stajaše u istini jer nema istine u njemu: kad govori laž, od svojega govori jer je lažac i otac laži. Govori o Satanu.
__________________ 一言既出,驷马难追 |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 366
![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivo pitanje Citat:
Osim toga mu je dao administraciju nad paklom i grešnicima.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivo pitanje čekaj ... kak je ovo glupo pitanje... pa ljudi su jedini lašci na planetu.. nisu takvi stvoreni nego je to ovisno o svakom ponaosob daj mi odgovori... tko je stvorio onda ovisnost?
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Zanimljivo pitanje laz nista drugo doli produkt ljudske pohlepe i vrijednosti i normi koje usvajamo od rodjenja... mislim odgovor na pocetno pitanje se moze tek dati kad se utvrdi da bog postoji, ako je bog produkt covjeka i ljudskog mozda, onda jer lako odgovoriti, ako bog ne postoji opet imas odgovor, a sad ako je bog tu... onda se da razglabati o tome, ali dok je toliko nedefinirano postojanje ovo mi je malo besmisleno. ovo s ovisnosti je vec puno teze i kompleksnije pitanje... na koju si mislio psihicku ili fizicku?
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivo pitanje pa ne... samo hoću reć da je sve to plod ljudskog 'razvoja' a ne da se s tim rađa nego se razvije ako je do laži najbolji primjer je marketing... pročitaj knjigu Osnove marketinga i da vidiš tko je stvorio laž
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 24
Poruka: 842
![]() ![]() | Re: Zanimljivo pitanje Ljudi su ti koji lazu ,,, ljud su sami stvorili laz ,,, Bog nije stvorio laz, nego je dao svakom pojedincu slobodu da sam odluci kako ce se voditi kroz zivot ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: filozofija |
« ukazanja
|
Prizivanje duhova »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:42.