| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Filozofija i religija Raspravljate o temi Zanimljivo pitanje u Znanost forumu; Dao je svakom pojedincu slobodu, jesi siguran?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Zanimljivo pitanje prva "laž" je bila kad je eva uzela zabranjenu jabuku,maybe je sve od tad počelo... ljudi su izmislili laž,tj ljudi su počeli lagat... to je sve prekomplicirano da bi se o tome raspravljalo,o tome se može 100 godina trekeljat a niko od nas ne zna kako je to zapravo bilo...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivo pitanje cisto informativno... to nije jabuka, tako je samo ilustrirana za djeciju bibliju... to "plod stabla spoznaje" al, znas kako je biblija pisana, a i nitko ne moze potvrditi da je to istina... samo to je vec za drugu temu tako da necu ici u off... vec sam pojasnio svoje misljenje o tome Citat:
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Zanimljivo pitanje znam to sam samo navela kao primjer.... ne vjerujem ni najmanje u bibliju,prije sam vjerovala više ne... upstalom kako oni mogu znati kako je isus izgledao.... ma.... to niko ne može znati....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: filozofija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:47.