| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Fondovi Raspravljate o temi Investicijski Fondovi u Ekonomija forumu; heheh, pa nisi papak ako povlačiš lovu kad zasmrdi.... to je mešetarenje... ostaneš ti bez 2% izlazne naknade... al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi heheh, pa nisi papak ako povlačiš lovu kad zasmrdi.... to je mešetarenje... ostaneš ti bez 2% izlazne naknade... al bolje i to nego da ti padne 2% kao što je meni sad frend je u 2 godine od 25000 došao do 80000, upravo raspodjelom rizika i premještanjem iz fonda u fond
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Investicijski Fondovi Sutra bi bilo dobro kidnut iz fonda jer je crobex bio u + u petak ,al izlazna cijena će bit valjda od ponedjeljka,daleko su izbori moglo bi to još sve do izbora past 15 eura po udjelu ak ovak nastavi. Druga stvar je moj unutarnji filling ,komu da vjerujem
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi sad ostavite do kraja godine u fondovima da se vrati na prijašnje stanje a onda valja povuć... mnogi kažu da će 2008 bit loša godina ne znam zašto ali i ja imam takav filing
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi Jupiiii, počeo moj fond lagano rasti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Veteran | Re: Investicijski Fondovi Moj fond u zadnjih mjesec dana konstantno pada i do sad je vrijednost jednog udjela pala za skoro 5% ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi Vidi se svjetlo na kraju tunela..... Ali što ako je to vlak .... ![]() O rastu možemo govoriti tek kad nadmaši peak value. Do tada... samo čekati...
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Investicijski Fondovi up and dawn ne vidi se svijetlo na kraju tunela još pa ja sve bacila u novčani fond ,ili danas je opet jaako crveno a i sutra će biti ![]()
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi Ma pas mater i fondovima ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi jučer me nazvalo na mob i kaže hoću li doći na nekakvo savjetovanje o investicijskim fondovima koje organizirapoduzeće 'profit usluge' negdje na jarunu. pitam ja otkud im moj broj i žena kaže da nasumice biraju iz imenika.. pa idem vidjeti šta kažu. ima tko slično iskustvo s takvim savjetovanjima/seminarima?
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: fondovi, investicije, investicijski fondovi |
« dionički fondovi
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.

ne znam zašto ali i ja imam takav filing

up and dawn ne vidi se svijetlo na kraju tunela još pa ja sve bacila u novčani fond ,ili danas je opet jaako crveno a i sutra će biti