| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Fondovi Raspravljate o temi Investicijski Fondovi u Ekonomija forumu; Vjeruj samo sebi i instinktu inače češ ostat bez gaća,loše ovo neko doba došlo!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi ja imam iskustva s time. nemoj ić. to ti je gubitak vremena sigurno. mene su htjeli zaposlit u firmi za financijsko savjetovanje... i unjoj radiš ovo na kaj ti sad ideš... ak te nagovore da uložiš onda dobiju neku proviziju ja ti savjetujem da ne ideš nego da pratiš burzu i gledaš u koje dionice(ili obveznice,...) ulažu fondovi ak trebaš neki savjet pitaj tu
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,856
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi Zeeeeeeeeleno, zeleno je bilo polje Zlaaaaaaatno suuuuuuunce iznad nas Zeleno, zeleno je bilo polje Zlatno sunce iznad nas ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Investicijski Fondovi Citat:
![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi Daj nemoj bit zloguki prorok. Taman uplatio malo vecu pinku ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Investicijski Fondovi Još ak ste prodali prije neg je sve potonulo i sad dokupili ko ja bilo bi vam još bolje,al postoji jedna kvaka a to je ova,treba pratiti tržište ,a ne spavati! slušajte ovo Ocito hoce, cim indeks zbog politickih manipulacija i novinarskih polupatki padne na 3000 i ukinu na silu JDD kotaciju (koju su prije par godina slozili isto tako na silu). Onda ces do mile volje moci analizirati pokazatelje za fond (!) i uzivati u rastu od 3 % godisnje ili padu od 8 %.... Fenomenalno, na hrvatski nacin
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM |
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi Ma vidio i pizdim.Nego, imam drugo pitanje pa vidi tu malo da das koji dobar savjet.. Višak love i ulaganje Fala sine ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: fondovi, investicije, investicijski fondovi |
« dionički fondovi
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.