| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Fondovi Raspravljate o temi Investicijski Fondovi u Ekonomija forumu; Napravio sam program za praćenje stanja imovine u investicijskim fondovima. BP Monitor Invest Neke od funkcija programa : - "Forma za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 32
Poruka: 2
![]() | Napravio sam program za praćenje stanja imovine u investicijskim fondovima. BP Monitor Invest Neke od funkcija programa : - "Forma za unos uplata" za jednostavnije izačunavanje i upisivanje uplata - program skida podatke sa jednog od tri moguća izvora podataka - printanje izvjestaja o uplatama i stanju imovine - sumarni podaci ako imate vise uplata u jedan fond - arhivu vrijednosti udjela otvorenih investicijskih fondova po danima od osnutka fonda do dana osvježavanja - dinamički graf sa prikazom kretanja vrijednosti udjela pojedinog fonda u zadanom intervalu Za download programa posjetite ovu web stranicu . Na stranici se nalazi forum za pomoć i podršku te vaše prijedloge i kritike za poboljšanje programa. Želim vam puno uspjeha u daljnjem investiranju i sve najbolje u 2008. godini, Buddhazg ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Investicijski Fondovi 06-12-07, 14:52 Citat:
![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 32
Poruka: 2
![]() | Stigla je nova verzija programa BP Monitor Invest. Ispravljene su sitni bugovi u programiranju, a kod korisnika kod kojih se javljala ova greska potrebno je instalirati jedan dodatak za MS Office. Radi se o DTpicker activeX kontroli. Detaljene upute kako instalirati DTpicker nalazi se u download sekciji i na forumu.Za starije korisnike postavljena je osvjezena excel tablica (baza) "Arhiva udjela" sa zadnjim datumom u arhvi 17.01.2008 koja ce se ubuduce osvjezavati minimalno jednom mjesecno. Ako i dalje imate problema u radu programa molim da uslikate ekran (screenshot / print screen) i opisite na koji gumb ste kliknuli kada vam se pojavila greska. ![]() Pozdrav, Buddhazg ![]() |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi Ma joj, mene šlagiralo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Veteran | Re: Investicijski Fondovi Ja se još uvijek držim nekako...a gubitak nije mali ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Investicijski Fondovi Ja sam u pušingu sasvim lijepom ![]() Al valjda će neki vrag izaci na bolje
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Investicijski Fondovi Sad samo strpljenja. Za očekivati je da će se "korekcija" anulirati negdje u svibnju (optimistična prognoza). Jedino ne dopusti da te uhvati panika što god se dogodilo. Sve će se još dosta spustiti dolje pa je tek onda prava prilika za kupovinu.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Veteran | Re: Investicijski Fondovi Ne paničarim...samo se nadam da neće cijelo vrijeme padati ![]() Na dionicama sam u zadnjih mjesec-dva dana izgubio oko 15% vrijednosti ![]() A i vrijednost udjela u mojem inv. fondu je pala sa 268 na 241 ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Investicijski Fondovi To govoriš o udjelima u €? Ja sam izašao većim dijelom baš uoči prošle korekcije tako da sam u nešto povoljnijoj poziciji. Situaciju su dodatno zakomplicirali OMFovi kojima je odobrena kupnja šireg spektra dionica - oni su dosad investirali većinom u otvorene fondove i obveznice. Povlačenjem dijela kapitala iz otvorenih fondova isforsirali su prodaju dionica iz portfelja kako bi došli do novca za kupovinu i uslijedila je lančana reakcija potpomognuta stanjem na svjetskom tržištu...
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: fondovi, investicije, investicijski fondovi |
« dionički fondovi
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.