| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Igrice Raspravljate o temi Jel tko kuži ovu bolesnu igricu? u Croportal.net forumu; http://www.croportal.net/forum/onlin...eet-under-710/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Jel tko kuži ovu bolesnu igricu? Bolesno....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Jel tko kuži ovu bolesnu igricu? Može se ubrzavati i usporavati ali ne kužim ni k.... koja je poanta ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel tko kuži ovu bolesnu igricu? pojma nemam, možda ga treba prebaciti preko onog zida u koji se spičkaš tamo na kraju ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Jel tko kuži ovu bolesnu igricu? bacaš kovčeg u dalj....ja sam hitil 139 metara !!!!
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Jel tko kuži ovu bolesnu igricu? Zaleti se s autom i kad dođeš do crvenog dijela ceste stisni SPACE i kovčeg izleti iz auta preko zida u groblje !
| | |
![]() |
| Tagovi: bolesna igrica, morbidna igrica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:17.