| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Igrice Raspravljate o temi STS-Speedway Turbo Sliders u Croportal.net forumu; Za sve ljubitelje igara pogotovo speedway-a donosimo dobru vijest.Napravljena je igra koja se već u Poljskoj, Engleskoj, Švedskoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | STS-Speedway Turbo Sliders Za sve ljubitelje igara pogotovo speedway-a donosimo dobru vijest.Napravljena je igra koja se već u Poljskoj, Engleskoj, Švedskoj igra naveliko.Naime, riječ je igri koju su proizveli iz igre Turbo Sliders.Draž te igre da se igra preko interneta i da postoje službena natjecanja kao što su pojedinačna natjecanja, klupska, parovi pa čak i GP koji igraju svi vozači sviju liga. Naime svaka liga se ne odnosi samo na tu državu.Primjerice slovenski savez odnosi se na vozače iz, Hrvatske i Slovenije te bi u pojedinačnom prvenstvu trebali voziti samo vozači iz Hrvatske i Slovenije ali zbog premalo vozača iz tih država voze i vozači iz Austrije, Poljske i Njemačke.U klupskom prvenstvu voze vozači za svoje klubove te mogu voziti vozači sviju država. U Hrvatskoj je tek jedan vozač i to sam ja.Bilo bi lijepo da mi se netko pridruži!! Napravljena je i nova liga EURO STS LIGA. http://www.stsgp.darmowefora.pl/index.php Ja sam napravio svoj klub Dream Team Igru možete skinuta na http://www.stsgp.darmowefora.pl/index.php?topic=3.0 Za igranje utrka preko interneta potreban vam je program mIRC: mIRC: Download mIRC Inace se igrati preko interneta moze i normalno, bez ikakvoga programa!! Predlažem da skinete i gadu</a>-gadu messenger kojeg koriste svi vozači: Dołącz do wielomilionowej spoĹ‚ecznoĹ›ci! | Gadu-Gadu - Multimedialna Platforma Komunikacyjna Za sve poteškoće javite mi se </a>na jawaracing1@net. Zadnji Uredio Jawaracing : 11-05-08 u 09:27. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.