| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi ankete prijedlozi u Croportal.net forumu; ajde neka svatko od vas smisli po jednu anketu i ja je postavim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ankete prijedlozi Ja sam se već izjasnio... zanima me koliko ljudi sluša kakvu muziku.... mislim da je to dobra anketica
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ankete prijedlozi Ma ne kužim se baš u sve te vrste al evo ovak nekak: Koju vrstu muzike slušate: a) Pop b) Dance c) Rock d) Rap e) House f) Narodnjake g) Metal h) Techno i) sve j) nešto drugo Smanji izbor ak je previše... možeš npr. ovako: dance/pop house/techno rock/metal i na tu foru...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | yo Ajd, meni se više ne da. Mislim da ankete nesu potrebne, prije jesu bil kad sem imal vole, al sad više nemam, pa ne trebaju. Meni to ne treba, al za vas ne znam, al ipak bum glasal, jer nam trebaju glasovi.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: yo Ja nisam neki luđak za anketama al ovo me baš zanima u vezi muzike...
| | |
![]() |
| Tagovi: ankete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.