| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Automatski bann u Croportal.net forumu; Znači, u zadnje vrijeme, sve je više onih koji dolaze na ovaj forum spammat i provocirat....... Budući da takvi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Automatski bann Znači, u zadnje vrijeme, sve je više onih koji dolaze na ovaj forum spammat i provocirat....... Budući da takvi smetaju svima predlažem da se takvi korisnici automatski banaju..... Prema nekoj mojoj ideji automatski ban bi pao nakon nekih -30 rep bodova ili nakon više od 5 negativnih repa po postu...... Modovima bi se olakšao posao te bi manje bilo provocirajućih postova...... Kada već ta reputacija postoji da je za neki kurac koristimo.... ![]() Vaša mišljenja?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Automatski bann Ja sam za i bez negativne reputacije, kad vidiš da neko sere odma ban i doviđenja. Mislim da će se sahasa složit sa ovim ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
Zadnji Uredio daka : 01-04-08 u 22:45. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Automatski bann ionako takvi biseri prije ili kasnije dopizde ostalima i dobiju ban
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 707
![]() ![]() | Re: Automatski bann ali zašto da se moderatori muče kad se sve može automatski ![]() za desetak godina će na forumima bit takav sustav da ako ispadneš idiot ti sruši windowse. il ti zbriše važne podatke. IP ban bi djelovao na principu kurenja matične ploče
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| next best thing | Re: Automatski bann Citat:
spamere u robove o čem pričamo, elektronskoj diskriminaciji, ako je netko forum/verbalno prikraćen, ne treba ga ubit, dovoljan je ban, znam da se zezate, ali u pitanju je sloboda i pravo da budeš idiot ako želiš. ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Automatski bann Ja imam 2 negativne. Počet ću se brinuti ![]() Citat:
![]() Baš si pacifist ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Automatski bann Slažem se s navedenim, s time da bi taj bann trebao imati neko kraće vremensko ograničenje. Isto tako, trebao bi postojati neki broj negativne reputacije kod koje će se to događati. Taj broj nebi smio biti premali, pošto se na jednom postu (ako se "zamjeriš" krivim ljudima ) može skupiti bez problema 50 bodova u minus.A za one koji dolaze provocirat - zašto ih uopće uvažavat? Postoji ignore lista, zar ne? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:09.