| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi banned ispod nicka u Croportal.net forumu; Sad je to kao neka fora pa skoro svakom koji može mijenjati poruku ispod nicka napiše banned i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,288
![]() | banned ispod nicka Sad je to kao neka fora pa skoro svakom koji može mijenjati poruku ispod nicka napiše banned i makne sliku.. Mislim fora je dobra za jednog, onog ko ju je izmislio (mislim da je to onaj sa avatarom terminatora, ne mogu se sjetiti nicka), ali sad su svi počeli sa tim...
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: banned ispod nicka Da...ali tako se ruši preglednost foruma.
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: banned ispod nicka ako netko želi da mu piše banned ima tema i za to ![]() šalim se, ni meni se to ne sviđa ali eto
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| The Eye | Re: banned ispod nicka Citat:
![]() ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: banned ispod nicka Mislim da nemaju, ali dobro nije važno...
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: banned ispod nicka Citat:
Dosta s ovom temom, slobodno ju maknete...
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova | |
| | |
![]() |
« Molim pomoć :)
|
VIP »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:02.