| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Banned Users - Komentari u Croportal.net forumu; Citat: Slider je napisao: ****cenzura*** De se smiri, jer bi i ti mogo dobit barem upozorenje... piše u pravilima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Banned Users - Komentari Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Banned Users - Komentari Sad ću ja morat brisat tvoje iz citata Ispričavam se Cyrusu što će morat brisat ove naše postove... Imo sam dobru namjeru, nisam htio da se Slideru daju opomene, pa sam ga ja upozorio ![]() Još jednom, isprike Cyrusu...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #36 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Banned Users - Komentari Nemoj baš tak... umislit će si nešt
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #38 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: Banned Users - Komentari Citat:
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" | ||
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | Re: Banned Users - Komentari Uuuu, tek sam sam pročitao sve te postove. I koji je bio ključni post zbog kojeg je dobio bann? A ono nisam vidio di se prijavio pod drugim imenom i jebo vam majku.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #40 (permalink) | |
A ovu drugo di nam jebe mater nisi vidio jer je Cyrus obriso... Da si vidio taj bijes, ogromnim slovima nam je sve skido... Al najjače mi je bilo kad je reko da on bar posta a njega je Cyrus bannao, a da ima pun k*rac korisnika koji nemaju ni jedan post, zašt onda njih ne bana...
| | |
![]() |
| Tagovi: banned, komentari, users |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| download zabranjenih reklama | Kristijan | Humor | 1 | 08-07-07 16:56 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:19.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje