| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Banned Users - Komentari u Croportal.net forumu; Ovaj Brzy majke mi nije normalan. Koliko glup moras biti da takvo nesto saljes! btw. pozdrav cijeloj ekipi, evo i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
![]() | Re: Banned Users - Komentari Ovaj Brzy majke mi nije normalan. Koliko glup moras biti da takvo nesto saljes! btw. pozdrav cijeloj ekipi, evo i mene ponovo na jednom jedinom Croportal-u!
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! |
| | |
| | #42 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Banned Users - Komentari Pa di si ti nama tolko dugo... pravimo groblje onima kojih dugo nema Tebi još nismo napravili, al skoro... Da, taj Brzy totalno nije normalan...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #44 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Banned Users - Komentari Ja, ma šta god to značilo
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-05-04
Poruka: 73
![]() | Re: Banned Users - Komentari U, čovječe koliko emocija. Slažem se da takva vrsta postova nije primjerena ovakvoj internet stranici, ali možda je reakcija bila prenagla, no ja ne znam cijelu priču, pa sudim po ovome što znam. Treba se prvo par puta upozoriti, pa tek onda staviti banner. Ipak smo mi na ovoj stranici neka vrsta frendova. Ja osobno nisam baš dugo član i nisam baš nešto ekstra aktivan, ali vas poštujem i volim razmijeniti s vama poneki komentar, ili slično. Ne znam, moje je mišljenje da ste prenaglili (opet ponavljam, sudim po onome što mi je poznato) Pozdrav |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: Banned Users - Komentari 1. banner i ban su 2 totalno razlicite stvari, tu se radi o banu tj. zabrani 2. istina, za bilo kakvo krsenje pravila prvo se dobiva opomena pa onda ban. U ovom slucaju, procjenili smo da nema govora o opomeni jer je prekrsaj bio jednostavno prevelik! |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Banned Users - Komentari Citat:
BTW slažem se s Cyrusom da u ovom slučaju nije niti trebala opomena jer šta je previše - previše je...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Banned Users - Komentari A nebi ti bio ti da ovak šta ne postaš
| | |
![]() |
| Tagovi: banned, komentari, users |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| download zabranjenih reklama | Kristijan | Humor | 1 | 08-07-07 16:56 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.

Tebi još nismo napravili, al skoro...