| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Banned Users - Komentari u Croportal.net forumu; ahh šteta što nisam vidio taj Brzyev post., Upravo se vratih sa odmora... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: Banned Users - Komentari Zasto je Demon-Hunter banniran? http://www.croportal.net/m-newbb+viewtopic+topic_id-3026-forum-1.html Kristijan je naveo razlog. Citat:
Slucaj rijesen. | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Banned Users - Komentari A nisam vidio nikakve opomene a to nije tako jaka stavka kao uploadanje pedofilije da zaslužuje direktni ban mmm
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | Re: Banned Users - Komentari Citat:
mmm
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| | |
| | #56 (permalink) | ||
| Administrator | Re: Banned Users - Komentari Citat:
vrijeđanje webmastera zaslužuje direktan ban, ne kužim onda kakav mi autoritet imamo ako ti meni kažeš Kristijan jebi se, to nije dopušteno | ||
| | |
| | #57 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Banned Users - Komentari Ja se ne želim miješat u administratorska posla ali ću reći što mislim. Mislim da Cyrus nije smio onak baš ponižavat Demon-Huntera, stavljat onakvu anketu i onda onaj status. Mislim da nije bilo fer od Cyrusa i normalno da Demon-Hunter nije mogo ostat hladan.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | Re: Banned Users - Komentari Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Administrator | Re: Banned Users - Komentari Opomene su bile u stilu ranka koji je predviđen za osobu koja se ne ponasa u skladu sa normama opce kulture i svega ostalog. Demon-Hunter je dobio opomenu pa mu je maknuta, zasto? dana mu je jos jedna prilika. Jos od prije se razmatrao njegov ban, ali je bio odgađan. Sve u svemu, odluka je donesena, tako je odluceno! Kraj |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Banned Users - Komentari Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: banned, komentari, users |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| download zabranjenih reklama | Kristijan | Humor | 1 | 08-07-07 16:56 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:42.

mmm
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje