| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi banner, flash na sred foruma, wtf?! u Croportal.net forumu; kakvo je to fuckin' sranje na sred foruma, ni adblock ga ne moze sredit da se ne pojavljuje?! cak sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: banner, flash na sred foruma, wtf?! Ja ga nemam, stavite si No Script...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: banner, flash na sred foruma, wtf?! Da... vidi šta je sve na Croportalu blokirao:
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: banner, flash na sred foruma, wtf?! Daj neki walkthrough kako ga ubiti ko zeca
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: banner, flash na sred foruma, wtf?! Skini NoScript i on će automatski blokirati sve po redu, kad ti nešto ne radi, poput metacaffe-a, dopusti ga nadesni klik-allow metacaffe.com i raditi će, reklame će biti blokirane i dalje, dakle samo find plugin i install plugin (NoScript) i to je to, poslje ga učiš da dopušta određene stvari... Npr. u opcijama možeš uključiti da uvjek dopusti vršnu domenu, pa će na www.croportal.net/štogod dopustiti sve skripte koje pokreće croportal.net, ali neće dopustiti google syndicate i sl.
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: banner, flash na sred foruma, wtf?! Meni jedino ne blokkira na vrhu Feniks, belupo i posluh, ko što vidite, ne znam zašto, označeni su kao untrusted, ali ne smetaju, glavno da mi ne sužava ekran i ne ubacuje se između dijelova unutar prozora... ovo gore mogu tolerirati...
| | |
![]() |
| Tagovi: banner, flash, foruma, sred, wtf |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:19.