Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi banner, flash na sred foruma, wtf?! u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: tarquino a jebeto ne bi reinstalirao win zbog toga...pa makar bio rogonja do kraja...bez smileova.... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-06-07, 00:05   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: banner, flash na sred foruma, wtf?!

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
a jebeto ne bi reinstalirao win zbog toga...pa makar bio rogonja do kraja...bez smileova....
A možda postoji neko rješenje,ali meni se nije dalo tražiti,pa sam reinstall windowse!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 06:07   #32 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
danas sam instalirao No Script i više ne mogu smileove stavljati u poruke, što je nagore sve sam zabrane poskidao s untrusted i ništa...faken....
samo dozvoliš da se izvršava JS sa CPa i gotovo ... meni radi najnormalnije ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 13:49   #33 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
a jebeto ne bi reinstalirao win zbog toga...pa makar bio rogonja do kraja...bez smileova....
Ma dajte ljudi, kakvi problemi, to mora raditi najnormalnije, pa nije to svemirska tehnologija. Ako si skinuo NoScript vidi jel ima šta updateova, možda si uzeo neki stari bugoviti, inače mora raditi... ako ti se ne sviđa Tool-Add-ons-Extensions - Uninstall.
Ako ti neće raditi ni nakon što reinstaliraš, ponovno instaliraj Java script i provjeri postavke u FF, ali mora raditi...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 14:00   #34 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ma dajte ljudi, kakvi problemi, to mora raditi najnormalnije, pa nije to svemirska tehnologija. Ako si skinuo NoScript vidi jel ima šta updateova, možda si uzeo neki stari bugoviti, inače mora raditi... ako ti se ne sviđa Tool-Add-ons-Extensions - Uninstall.
Ako ti neće raditi ni nakon što reinstaliraš, ponovno instaliraj Java script i provjeri postavke u FF, ali mora raditi...

nije da cjepidlačim .. ali ..
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 14:50   #35 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke

nije da cjepidlačim .. ali ..
Ako NoScript blokira Java Script unutar browsera, i stvara probleme i nakon što se makne, na koji drugi način da uspostavi ponovnu vezu JavaScripta i jezgre browsera, ako je došlo do nečeg takvog??

I don't know who she is
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 23:29   #36 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: banner, flash na sred foruma, wtf?!

šljakaju sada, ali na način da sam ručno postavio adresu croportala i potvrdio...samo pitanje jel uopće što sada blokira na portalu
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 00:26   #37 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
šljakaju sada, ali na način da sam ručno postavio adresu croportala i potvrdio...samo pitanje jel uopće što sada blokira na portalu
Pa jel vidiš reklame od googla??, vidi moju sliku... jel ima šta kd tebe da nema kod mene??

I don't know who she is
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 00:31   #38 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: banner, flash na sred foruma, wtf?!

nema reklame od googla, ali nema takav popis kao na tvojoj slici
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 00:32   #39 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
nema reklame od googla, ali nema takav popis kao na tvojoj slici
Nema veze, možda ti blokira više toga pod jednim imenom, jer meni google sindicate (il kak već) ima 10 puta na popisu...

I don't know who she is
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: banner, flash, foruma, sred, wtf

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113