| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Blokiranje nicka u Croportal.net forumu; Možete li omogućiti nama jadnicima blokiranje određenih nickova pa da ne gledamo njihove vijesti? Nesto kao "filter" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-12-07
Poruka: 4
![]() | Blokiranje nicka Možete li omogućiti nama jadnicima blokiranje određenih nickova pa da ne gledamo njihove vijesti? Nesto kao "filter" na njuzima? Npr. nick "kreten" posta svaki dan bezbroj nezanimljivih stvari i sada ja ne zelim listati kroz njegova sranja, pa ga blokiram ili stavim u filter. Na taj nacin dobivam/gledam/citam ono sto zelim i s time se povecava moja zelja za ostajanjem na portalu. Sto mislite? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-12-07
Poruka: 4
![]() | Re: Blokiranje nicka Kada se i to riješi, bit će uživancija visiti na croportalu i čitati stvarno meni zanimljive stvari. A ostali bullshit, filtrirati ![]() Ma milina, usability vam skace za 500% kada to uvedete. Portal ce biti je*eno korisna stvar. Praise the looord-a! ![]() Amen. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:47.