| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Broj otvorenih tema u Croportal.net forumu; Da li postoji mogućnost da pored broja poruka ispod avatara piše i broj otvorenih tema....kao odraz rada i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,126
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Da li postoji mogućnost da pored broja poruka ispod avatara piše i broj otvorenih tema....kao odraz rada i zalaganja, sudjelovanju na forumu, pored diskusije???
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj otvorenih tema Ili možda da se samo u profil stavi to i da se još u statstiku dole na dnu foruma stavi broj aktivnih korisnika ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Broj otvorenih tema zas bi to bilo bitno? ja sam otvorila mozda 3 teme u zadnjih godinu dana, jel se zbog toga ne zalazem dovoljno? jednostavno nemam inspiracije.. a ne da mi se otvarati gluposti ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj otvorenih tema Mislim da je taj broj nebitan... neki su otvorili stotinu tema sa slikama, a nijednu dobru za pričanje... Ja npr. uopće ne gledam slike... kako bi ja iz tog broja trebao znati da li je on doprinjeo da forum izgleda kako bi ja želio??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj otvorenih tema Ma nije da je to meni bitno nego volim te statistike, ne zanima ni mene kolko je neko drugi otvorio tema, al da znam kolko sam ja ![]()
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj otvorenih tema Pa odi na svoju stranicu klikni na "Pronađi sve teme započete od daka" i prebroji.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj otvorenih tema Ma znam to al dobro to je bio samo prijedlog neću propast ako ne bude na kraju krajeva nije to ništa bitno samo eto tako...
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj otvorenih tema Kad bi stavili taj broj poticali bi ljude da otvaraju glupe topike kako bi nabili njihov broj, baš kao što postaju glupe postove kad spammaju.
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Broj otvorenih tema Glupih topica je uvijek bilo i uvijek će bit, nema veze to sa ovim, tu se ništa ne može, ko što je spam dio svakog foruma. Uvijek ima ljudi kojima je to zabavno i radit će to bez obzira piso li broj postova ili ne. Al dobro ja sam najprije mislio da piše broj otvorenih tema u profilu ispod ili iznad broja postova, a dal će se kod poruka vidit mi je tako svejedno, al ne mora nigdi, samo eto to je samo prijedlog bio ponavljam ![]()
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:32.

i da se još u statstiku dole na dnu foruma stavi broj aktivnih korisnika 

jednostavno nemam inspiracije.. a ne da mi se otvarati gluposti
al dobro to je bio samo prijedlog neću propast ako ne bude