| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Čemu služe prijatelji u Croportal.net forumu; E sad neka meni pls. netko lijepo objasni što su prijatelji (to otprilike kužim, nešto kao !hoi poloi), ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Čemu služe prijatelji E sad neka meni pls. netko lijepo objasni što su prijatelji (to otprilike kužim, nešto kao !hoi poloi), i koje su funkcije toga (osim onog malog križića na listi članova trenutno na forumu, k'o da su umrli a ne da su mi prijatelji)... Bilježim se sa štovanjem i unaprijed zahvalan. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #3 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čemu služe prijatelji Prijatelji sluze za zajebanciju, cuganje i kad ti treba love za posuditi. ![]() Cina sluzi sa sve to i jos da me slusa dok cendrim i dok joj prigovaram i da ju pitam kak mi ovo stoji i da mi ona svaki put kaze bezveze jer ona ne nosi takve stvari Cina I *srček* U |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čemu služe prijatelji Heheh, za ovu majicu u avataru možeš pitati svakoga, a odgovor će biti gromoglasno odobravanje. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| charolastra | Re: Čemu služe prijatelji Citat:
Križić znači da ti je ta osoba na listi prijatelja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čemu služe prijatelji Hehe, nemojte vi taj plusić zvati križićem (kao ja u šali), još će netko pomisliti da ima neko groblje dolje. ![]() Ali ima li to prijateljstvo još neku 'funkciju'?
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Čemu služe prijatelji Pa da vidiš kad su ti prijatelji online. A imaš i one slike u profilu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,367
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čemu služe prijatelji nemam pojma...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijatelji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:28.

Uglavnom svačemu! 
Svi smo mi MASS SARR