| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Chat u Croportal.net forumu; mislim da bi trebalo nekakav chat ubacit..jer jednostavno on flai..i kada bi bio manje bi se "troš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| UV zrake Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,542
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Chat mislim da bi trebalo nekakav chat ubacit..jer jednostavno on flai..i kada bi bio manje bi se "trošilo" na igre bez granica..nekada chekash da netko neshto odgovori po par minuta a jednostavno želiš s nekim promijeniti koju riječ..pozz p.s. admini modovi ako 'oćete ubacite anketu za ili protiv chata ![]()
__________________ CHAMPIONS of EUROPE '63 '69 '89 '90 '94 '03 '07 AC MILAN |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Chat protiv! ovo je forum (disscusion board) ak netko hoce raspravljat nek se potrudi i klikne na reply, ako se hoce chatat ima chat roomova po netu. uostalom, ima se skype i msn ak oces razmijenjivat riječi |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Chat Citat:
, pa bi nas dosta i dalje ostalo vjerno pisanju ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Chat Citat:
Dokaz ![]()
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Chat Sređuje se stranica, strpljenja ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

Ja sam ionako tu samo da vas rekreiram! 
, pa bi nas dosta i dalje ostalo vjerno pisanju