| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Chat u Croportal.net forumu; Moj prijedlog je da otvorite CHAT tako da kad se nekom ne gledaju topići ode na chat pa se škvadra ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Lokacija: Zagreb-Kustošija Godina: 29
Poruka: 67
![]() | chat Moj prijedlog je da otvorite CHAT tako da kad se nekom ne gledaju topići ode na chat pa se škvadra može zekat i na taj način dopisivat!!!!
__________________ ...ma nek sam isti ko stari moj, dok život juri ja ću lagano... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: chat Pa niko tebi ne brani da odeš na neki chat, a kad oćeš na forum da ideš dođeš ovamo ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: chat neznam, meni je to blesavo, chat je chat forum je forum, imamo privatne poruke a kad bi se stavio chat vjerojatno većina njih više nebi ni postala nego se samo dopisivala
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: chat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:45.