| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Croportal forum statistics u Croportal.net forumu; Evo malo zanimljive statistike... Forum s najviše postova godišnje, tzv "igre bez granica" prošle godine ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Daydreamer | Croportal forum statistics Evo malo zanimljive statistike... Forum s najviše postova godišnje, tzv "igre bez granica" prošle godine imao je 18,047 postova. A taj isti forum "igre bez granica" prošli mjesec imao 15,093 postova... Ove godine, zasad, a tek smo u 6. mjesecu, igre bez granica imaju 55,203 postova... CP je narastao, čini mi se... ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Croportal forum statistics daidza drži tempo...ja ga ne mogu pratit više ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Daydreamer | Re: Croportal forum statistics Top Posters 2007 daidza ----------- 20,801 Joks -------------- 13,182 cina --------------- 10,854 sahasa ----------- 8,520 gggiga ------------ 7,028 fat_boy_slim ----- 7,003 silence ------------ 6,754 prospero --------- 6,569 damfisk ----------- 6,558 Wolf-HR ----------- 6,179 Most Active Forums 2007 Igre bez granica --------------- 145,430 Upoznavanje i Druženje ------ 51,763 Žene ------------------------------ 39,008 Nogomet ------------------------- 29,887 Baš Razno ----------------------- 25,820 Ljubav, Erotika, Sex ----------- 24,039 Predstavljanja ------------------ 13,861 Glazba ---------------------------- 13,201 Politika ---------------------------- 9,329 Humor ----------------------------- 9,085 Čestitke svima.... .................... SPEMRZZZZZZZZZ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Croportal forum statistics 20801, tko bi rekao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: Croportal forum statistics a gle di sam ja ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal forum statistics |
« Opcija edit
|
Croportal u BUG-u »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.

.................... SPEMRZZZZZZZZZ 

a gle di sam ja