| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Croportal.net Forum Logo u Croportal.net forumu; Raspisan je natjecaj! Treba promjenit vBulletin logo u gornjem lijevom kutu sa Croportal.net logom koji treba napraviti. Sav trud ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Croportal.net Forum Logo Raspisan je natjecaj! Treba promjenit vBulletin logo u gornjem lijevom kutu sa Croportal.net logom koji treba napraviti. Sav trud ce biti nagrađen. Korisnik koji napravi najbolji logo dobit ce 150 reputacijskih bodova. svi ostali koji se potrude i naprave logo koji ce ici u nasu kolekciju, dobit ce 50 reputacijskih bodova! Ovdje uploadajte logove. Broj razlicitih logova koje mozete napravit i uploadat je neogranicen! Pravila: - mora biti natpis Croportal.net Forum unutar loga. Kako ce on bit napisan, sto ce biti iza, ispred, sa lijeve, desne strane natpisa, od cega ce se sve sastojat logo, o tome vi odlucujete. Radite sta god! - mora biti .gif - veličina mora biti priblizno jednaka vbulletinovom logu (moze biti manja, moze biti veca, gledajte da je u granicama normale. Ako mislite da ce odgovarat poveci, napravite takav pa cemo probat) Vremenski rok je 2 tjedna. Znaci 2.11.2005. Naravno, poslje toga mozete stavljati nove logove koje ce kad tad ugledat svjetlo dana na homepageu. Onaj koji bude najbolji do 2.11.2005 bit ce pobjednik i dobitnik 150 reputacijskih bodova. Napominjem, mozete nakon isteka slati logove jer ce se uvijek dijelit onih 50 reputacijskih bodova ako vas logo bude "dobar". Zadnji Uredio Cyrus : 19-10-05 u 19:31. |
| |
| | #3 (permalink) |
| Administrator | ono bijelo bi trebalo ići prema gore, i onda neki croportal logić i znak, a što prije to bolje
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 19-10-05 u 18:52. |
| |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | ![]() potrgo sam se (no hard filingz alfa)pa cijeli taj logo od vbulletina ide u "smece" i stavit cemo novi logo koji cete vi napravit. dali ce to bit neka slika pa izna nje, ispred nje natpis croportal.net...bilo sta..nesto...izmislite! |
| |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Jel dimenzije trebaju biti kao i ovaj logo?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dajte stavite kombinaciju RGB(može i CMYK), za boju koju koristi vbulletin u zaglavlju na vrhu ili koje boje želite da bude, npr. boju pozadine posta...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio _Aris_ : 19-10-05 u 20:04. |
| |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Joj mene je malo sram uploadat... Nemojte mi se smijat, ja sam teški amater što se tiče grafike i dizajna. Ovo uopće nisam pravio za forum jer znam da ne mogu tako nešto kvalitetno napravit ali evo malo iz zezancije. logo1-croportal.gif
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews Zadnji Uredio Gogy : 19-10-05 u 20:26. |
| |
![]() |
| Tagovi: croportalnet, forum, logo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

---ex moderator---

(no hard filingz alfa)