| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi dizajn u Croportal.net forumu; zanima me kolko vas misli da je recimo možda dizajn početne stranice malo pretaman? malo too darkish, pogotovo ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | dizajn zanima me kolko vas misli da je recimo možda dizajn početne stranice malo pretaman? malo too darkish, pogotovo ako se ide na neki fun portal?.... zakaj to pitam?.. pa vidio sam vaše prijedloge za dizajn loga i svi su svijetliji, pa si mislim jel i vama koji ste ovdi stalni ipak u podsvijesti da je početna pretamna, malo hardcore.... po meni se to vidi u vašim prijdlozima za logo, svi su do jednog svijetliji (i većina ima trebe ).... pa ajde majstori, da vas čujemo, ono kad otvorite početnu, koji vam je prvi dojam?.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Bili su svjetli zbog svijetlog dizajna foruma, meni nije pretaman dizajn. Baš mi je fino ugodan za oči
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Citat:
![]() Zadnji Uredio silence : 24-10-05 u 20:11. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dizajn |
« zasto???
|
Galerija stopala »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| kako vam se sviđa novi dizajn foruma | Kristijan | Forum - Prijedlozi i Kritike | 38 | 22-11-05 00:52 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:31.

).... pa ajde majstori, da vas čujemo, ono kad otvorite početnu, koji vam je prvi dojam?....