| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Download Kategorije Prijedlog u Croportal.net forumu; Ajde ljudi nekanetko smisli download kategorije..znači od početka do kraja. ja sam mislio nešto kao što je download.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Download Kategorije Prijedlog Ajde ljudi nekanetko smisli download kategorije..znači od početka do kraja. ja sam mislio nešto kao što je download.net - ----> postaviti ama baš sve kategorije i pod kategorije, ali ima puno posla....a nijedan hrvatski sajt nema toliko kategorija downloada.. Ako netko zna neki hrvatski sajt sa downloadima neka da link pa da vidimo jel možemo što slično napraviti. hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Download Kategorije Prijedlog dziweb.com Možda... ne znam... moglo bi se to i bolje od toga...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: download, kategorije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 04-02-07 00:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.