Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi filter u Croportal.net forumu; nije mi dao vrag mira,pa sam si dao truda da pročitam pravilnik fulskroz,pa gledajući hrpu tema sam zaključio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-09-05, 00:21   #1 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,556
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
filter

nije mi dao vrag mira,pa sam si dao truda da pročitam pravilnik fulskroz,pa gledajući hrpu tema sam zaključio da bi tu valjalo isfiltrirat pola postova,de dečki nemojte se zajebavat,radite svoj posao.Ma kužiš zezam se,boli me đon što se posta,tak i tak ne otvaram sve,sexy teme me toliko ni nezanimaju,tu sam radi zajebancije kao što ste mogli i vidjet,skoro svi postovi su mi šale i zezancije,ali dajte onda jednak kriterij prema svim temama po pravilniku a ne ovako,sexy slike ne da progledavate članovima kroz prste,nego tu prstiju nema,jedva ih čekate.Samo vas molim jednak kriterij,to ti je kao da sudac na tekmi juve - milan,navija za juve a sudi.
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 00:25   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: filter

ne znam u čemu je problem sada

gle zato što znam što će biti od one rasprave, posvađat ćete se i onda ćemo morati dijeli opomene, a kaj moram raspravljati o nečemu što je bilo prije 15 godina

Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 00:28   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase

pravila se formiraju kroz vrijeme...
ukazao si nam da ono sa slikama čina sexa neide tako, pa smo to izmjenili...
"saslusat" cemo svaku kritiku pa tako i ovu!
ovu smo cak i uslisali...
p.s.
trudit cemo se da kriterij bude jednak!
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 00:28   #4 (permalink)
wayward

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

dobro ali mogao bi odgovorit što je onda sa ostalim protupravilničkim postovim,evo večeras sam vidio slike sa onim čađama (ups rasistička uvreda) slike su bile HC,pa molim objašnjenje?
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 00:28   #5 (permalink)
wayward

Citat:
Cyrus je napisao:
pravila se formiraju kroz vrijeme...
ukazao si nam da ono sa slikama čina sexa neide tako, pa smo to izmjenili...
"saslusat" cemo svaku kritiku pa tako i ovu!
ovu smo cak i uslisali...
p.s.
trudit cemo se da kriterij bude jednak!

hvala
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 00:29   #6 (permalink)
Banned

Cyrus se izdvaja iz mase

Citat:
pharaoh je napisao:
dobro ali mogao bi odgovorit što je onda sa ostalim protupravilničkim postovim,evo večeras sam vidio slike sa onim čađama (ups rasistička uvreda) slike su bile HC,pa molim objašnjenje?
slika nema vise...rijesene su cim sam ih vidio...
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 00:29   #7 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

sa crncima misliš, one slike di frajer jebe dvije trebe
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 00:30   #8 (permalink)
Administrator

te slike čim su postane odmah su maknute jer su hardocore, pa nemožemo kontrolirati isti tren korisnika, ali možeš vidjeti da nema slika jer to ne dopuštamo na croportalu, samo ženske
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 00:34   #9 (permalink)
wayward

Citat:
Kristijan je napisao:
sa crncima misliš, one slike di frajer jebe dvije trebe

,ma da,al gle sve je ok,ja neželim ni da se vi mijenjate,meni ste ok.Neznam za druge kud bi ih tema odvela,ali znam za sebe da nisam nacionalist ni šovinist,ili bilo kakav drugi ...ist ,možeš lijepo vidjet da sam objasnio kako je riječ o čistom rivalstvu izmađu...i....kao što ih ima i drugdje,i vi zatvorite temu,no dobro,sad serem ja,dosta sve pojašnjeno,nemojte se mjenjat,dobri ste.
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-05, 00:39   #10 (permalink)
Banned

Cyrus se izdvaja iz mase

hvala na pohvalama
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: filter

« preview | Smilies »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114