| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi filter u Croportal.net forumu; nije mi dao vrag mira,pa sam si dao truda da pročitam pravilnik fulskroz,pa gledajući hrpu tema sam zaključio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| wayward | filter nije mi dao vrag mira,pa sam si dao truda da pročitam pravilnik fulskroz,pa gledajući hrpu tema sam zaključio da bi tu valjalo isfiltrirat pola postova,de dečki nemojte se zajebavat,radite svoj posao.Ma kužiš zezam se,boli me đon što se posta,tak i tak ne otvaram sve,sexy teme me toliko ni nezanimaju,tu sam radi zajebancije kao što ste mogli i vidjet,skoro svi postovi su mi šale i zezancije,ali dajte onda jednak kriterij prema svim temama po pravilniku a ne ovako,sexy slike ne da progledavate članovima kroz prste,nego tu prstiju nema,jedva ih čekate.Samo vas molim jednak kriterij,to ti je kao da sudac na tekmi juve - milan,navija za juve a sudi. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: filter pravila se formiraju kroz vrijeme... ukazao si nam da ono sa slikama čina sexa neide tako, pa smo to izmjenili... "saslusat" cemo svaku kritiku pa tako i ovu! ovu smo cak i uslisali... p.s. trudit cemo se da kriterij bude jednak! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| wayward | Re: filter Citat:
hvala | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: filter Citat:
| |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| wayward | Re: filter Citat:
,ma da,al gle sve je ok,ja neželim ni da se vi mijenjate,meni ste ok.Neznam za druge kud bi ih tema odvela,ali znam za sebe da nisam nacionalist ni šovinist,ili bilo kakav drugi ...ist ,možeš lijepo vidjet da sam objasnio kako je riječ o čistom rivalstvu izmađu...i....kao što ih ima i drugdje,i vi zatvorite temu,no dobro,sad serem ja,dosta sve pojašnjeno,nemojte se mjenjat,dobri ste. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: filter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.

,možeš lijepo vidjet da sam objasnio kako je riječ o čistom rivalstvu izmađu...i....kao što ih ima i drugdje,i vi zatvorite temu,no dobro,sad serem ja,dosta sve pojašnjeno,nemojte se mjenjat,dobri ste.