Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Filtriranje liste korisnika u Croportal.net forumu; Puno nas je registrirano, hvala Bogu, na ovom forumu. Skoro 27 000. Zbog toga je lista korisnika ogromna, nepregledna, u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-06-07, 12:18   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,423
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Filtriranje liste korisnika

Puno nas je registrirano, hvala Bogu, na ovom forumu. Skoro 27 000.

Zbog toga je lista korisnika ogromna, nepregledna, u njoj su rubrike koje i nisu neophodne, a vjerovatno bi korisnije bile neke druge.

U listi korisnika imamo biranje abecednim redom (pa za jedno slovo dobiješ šesnaest listova, pa izvoli) ili po nadimku.

Mislim da bi korisno bilo ugraditi filtre kojima bismo mogli vršiti pretraživanje po nekim drugim kriterijima.

O konkretnom ću kad vidim ima li uopće šanse za ovo.

P.S.Možda nešto ovako i postoji ali ja nisam pronašao.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 12:29   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,402
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Filtriranje liste korisnika

nema šanse, nemogu to napraviti, imaš search i imaš kriterije po kojima možeš tražiti
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 12:38   #3 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

pa ima u search traženje korisnika, najviše 3 klika (u naprednom pretraživanju - Pretraži po korisničkom imenu - odavdje je lako)
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 12:57   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

mislim da bilo bilo zgodno kad bi se moglo pretraživati malo detaljnije ...

recimo : ženska osoba, 18-25, područje Zagreba
samo kaj Kiki ne smije to staviti, bičarka mu ne da ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 14:06   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

U redu kad ne ide, samo sam pomislio ...

Iskreno, ne vidim preveliku svrhu ovog dijela foruma jer nije praktičan, a s druge strane razumijem i da nije jednostavno.

Silence je shvatio da sam mislio na traženje određene grupe korisnika, filtriranje i sortiranje, a ne na traženje nekog određenog korisnika.

S tim da ja ne bih koristio ovaj filter koji silenceu najviše odgovara (zanimaju me starije i s puno lowe, isključivo zelenih očiju, crne kose ...).

Svejedno bih preporučio da lista korisnika bude drugačije uređena, odnosno da na jedan ekran stane puno više imena, a do ostalih podataka linkom.

Hvala što me saslušaste.
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 18:08   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 280
markoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono nešto

postoji neka opcija da se može pretraživati samo po riječi u nazivu
kod malo složenijih pretraga je fantastic
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 18:14   #7 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,434
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pretpostavljam da si mislio na ovo:
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg search.jpg (15.8 KB, 19 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 23:08   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ljudi moji hvala vam svima na dobroj volji za pomoć.
Nemojte više, ne treba.

Lijepo sam pitao što me zanimalo, dobio odgovor da nema šanse i to je to.
Dao sam uz to još jedan prijedlog, gazda će odlučiti može li, isplati li se ...

Nije me u ovom slučaju zanimala pretraga tagova, ključnih riječi ili bilo čega vezano za teme i komentare na forumu i to sam jasno rekao.
Isključivo me zanimala lista korisnika i to sam rekao.

Imao sam namjeru raditi nešto statistike za svoju dušu, a možda i za vas.

Hvala još jednom svima.
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 10:18   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
U redu kad ne ide, samo sam pomislio ...

Iskreno, ne vidim preveliku svrhu ovog dijela foruma jer nije praktičan, a s druge strane razumijem i da nije jednostavno.

Silence je shvatio da sam mislio na traženje određene grupe korisnika, filtriranje i sortiranje, a ne na traženje nekog određenog korisnika.

S tim da ja ne bih koristio ovaj filter koji silenceu najviše odgovara (zanimaju me starije i s puno lowe, isključivo zelenih očiju, crne kose ...).

Svejedno bih preporučio da lista korisnika bude drugačije uređena, odnosno da na jedan ekran stane puno više imena, a do ostalih podataka linkom.

Hvala što me saslušaste.

zar i ti sine Brute?
vidi se da imaš vrhunski ukus

silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 18:14   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 13
Poruka: 1,976
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
zar i ti sine Brute?
vidi se da imaš vrhunski ukus

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: filter, korisnici

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103