| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Filtriranje liste korisnika u Croportal.net forumu; Puno nas je registrirano, hvala Bogu, na ovom forumu. Skoro 27 000. Zbog toga je lista korisnika ogromna, nepregledna, u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Filtriranje liste korisnika Puno nas je registrirano, hvala Bogu, na ovom forumu. Skoro 27 000. Zbog toga je lista korisnika ogromna, nepregledna, u njoj su rubrike koje i nisu neophodne, a vjerovatno bi korisnije bile neke druge. U listi korisnika imamo biranje abecednim redom (pa za jedno slovo dobiješ šesnaest listova, pa izvoli) ili po nadimku. Mislim da bi korisno bilo ugraditi filtre kojima bismo mogli vršiti pretraživanje po nekim drugim kriterijima. O konkretnom ću kad vidim ima li uopće šanse za ovo. P.S.Možda nešto ovako i postoji ali ja nisam pronašao.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Filtriranje liste korisnika U redu kad ne ide, samo sam pomislio ... Iskreno, ne vidim preveliku svrhu ovog dijela foruma jer nije praktičan, a s druge strane razumijem i da nije jednostavno. Silence je shvatio da sam mislio na traženje određene grupe korisnika, filtriranje i sortiranje, a ne na traženje nekog određenog korisnika. S tim da ja ne bih koristio ovaj filter koji silenceu najviše odgovara (zanimaju me starije i s puno lowe, isključivo zelenih očiju, crne kose ...). Svejedno bih preporučio da lista korisnika bude drugačije uređena, odnosno da na jedan ekran stane puno više imena, a do ostalih podataka linkom. Hvala što me saslušaste.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Filtriranje liste korisnika postoji neka opcija da se može pretraživati samo po riječi u nazivu kod malo složenijih pretraga je fantastic
__________________ Ništa nije važnije u životu muškarca od brijanja. Stara pakistanska poslovica |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Filtriranje liste korisnika Ljudi moji hvala vam svima na dobroj volji za pomoć. Nemojte više, ne treba. Lijepo sam pitao što me zanimalo, dobio odgovor da nema šanse i to je to. Dao sam uz to još jedan prijedlog, gazda će odlučiti može li, isplati li se ... Nije me u ovom slučaju zanimala pretraga tagova, ključnih riječi ili bilo čega vezano za teme i komentare na forumu i to sam jasno rekao. Isključivo me zanimala lista korisnika i to sam rekao. Imao sam namjeru raditi nešto statistike za svoju dušu, a možda i za vas. Hvala još jednom svima.
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Filtriranje liste korisnika Citat:
zar i ti sine Brute? vidi se da imaš vrhunski ukus ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: filter, korisnici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:03.