Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Forum malo prebrzo odjavljuje... u Croportal.net forumu; Nije mi se dogodilo jedamput... Štoviše često mi se događa... Pišem odgovor na post ili PM poruku i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-08-08, 20:36   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 23
Poruka: 893
Ineluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki
Forum malo prebrzo odjavljuje...

Nije mi se dogodilo jedamput... Štoviše često mi se događa...

Pišem odgovor na post ili PM poruku i dogodi se da više nisam ulogiran u forum. Te naravno moram unijeti svoje korisničko ime i lozinku.

Nije da nešto jako sporo pišem. No dok ja sročim svoju misao u riječi, to traje i više od nekoliko minuta.

Sad neznam koliko vremena smo ulogirani dok "nismo" aktivni na forumu. Ali mi se čini da je to oko 5 minuta. Nebih eksperimentiral...

I da... Pod što se smatra da smo aktivni na forumu... Ja surfam po forumu i opet me odlogira... Ma...

Ajde jeli se to može ikako riješiti? Nije da mi je neki problem upisivati user i pass... Ali ponekad mi stvarno ide na živce.
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 20:40   #2 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,027
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Forum malo prebrzo odjavljuje...

Jel stisneš kad se logiraš ono kućicu gdje piše "zapamti me"?

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 20:41   #3 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,723
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Imas opciju zapamti me gore negdje di ti je ovo za logiranje

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 20:47   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

A dobro. Znam za tu opciju ali opet moje pitanje stoji. Inače nikad ne stavim takvo nešto zbog sigurnostnih razloga. Cache browsera je zajebana stvar. To mislim kad sam na računalu kod kuće.

A kad sam na poslu... Malo sutra... Da me pamti na poslu... Proxy server i to...

I znači ostaje po starom?
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 22:43   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,536
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

ja sam stavio da mi mozilla zapamti user i pass i cim se spojim na cp ja sam ulogiran, pa stavi tako ako oš
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 23:05   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,133
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

kad se odjaviš ionako ti se obrišu cookiesi, samo nemoj staviti da ti zapamti lozinku u browseru

ovo gore "zapamti me" slobodno koristi

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 01:12   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,997
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

I meni se znalo dogodit ako duze igram neku forumsku igricu da me odlogira...
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 09:20   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Da ali zapamti me na proxy serveru i nije pametno koristiti. Dakle svi zaposlenici se spajaju preko iste IP adresse na internet i koriste isti cache na serveru. Ako neki od njih u bilo koje dana odluči otići na croportal može postati pod mojim imenom. Teoretski. Praktično ne želim niti isprobavati.

Možda da se poveća vrijeme? Na primjer 15 - 20 minuta. To bi bilo dovoljno da se napiše bilo koji post (neovisno o veličini i nečijim sposobnostima pisanja) te da se prosurfa većim dijelom foruma i odgovorina na temu.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114