| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Forum malo prebrzo odjavljuje... u Croportal.net forumu; Nije mi se dogodilo jedamput... Štoviše često mi se događa... Pišem odgovor na post ili PM poruku i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Forum malo prebrzo odjavljuje... Nije mi se dogodilo jedamput... Štoviše često mi se događa... Pišem odgovor na post ili PM poruku i dogodi se da više nisam ulogiran u forum. Te naravno moram unijeti svoje korisničko ime i lozinku. Nije da nešto jako sporo pišem. No dok ja sročim svoju misao u riječi, to traje i više od nekoliko minuta. Sad neznam koliko vremena smo ulogirani dok "nismo" aktivni na forumu. Ali mi se čini da je to oko 5 minuta. Nebih eksperimentiral... I da... Pod što se smatra da smo aktivni na forumu... Ja surfam po forumu i opet me odlogira... Ma... Ajde jeli se to može ikako riješiti? Nije da mi je neki problem upisivati user i pass... Ali ponekad mi stvarno ide na živce.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Forum malo prebrzo odjavljuje... Jel stisneš kad se logiraš ono kućicu gdje piše "zapamti me"?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Forum malo prebrzo odjavljuje... A dobro. Znam za tu opciju ali opet moje pitanje stoji. Inače nikad ne stavim takvo nešto zbog sigurnostnih razloga. Cache browsera je zajebana stvar. To mislim kad sam na računalu kod kuće. A kad sam na poslu... Malo sutra... Da me pamti na poslu... Proxy server i to... I znači ostaje po starom?
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forum malo prebrzo odjavljuje... ja sam stavio da mi mozilla zapamti user i pass i cim se spojim na cp ja sam ulogiran, pa stavi tako ako oš ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Forum malo prebrzo odjavljuje... kad se odjaviš ionako ti se obrišu cookiesi, samo nemoj staviti da ti zapamti lozinku u browseru ovo gore "zapamti me" slobodno koristi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forum malo prebrzo odjavljuje... I meni se znalo dogodit ako duze igram neku forumsku igricu da me odlogira...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Forum malo prebrzo odjavljuje... Da ali zapamti me na proxy serveru i nije pametno koristiti. Dakle svi zaposlenici se spajaju preko iste IP adresse na internet i koriste isti cache na serveru. Ako neki od njih u bilo koje dana odluči otići na croportal može postati pod mojim imenom. Teoretski. Praktično ne želim niti isprobavati. Možda da se poveća vrijeme? Na primjer 15 - 20 minuta. To bi bilo dovoljno da se napiše bilo koji post (neovisno o veličini i nečijim sposobnostima pisanja) te da se prosurfa većim dijelom foruma i odgovorina na temu.
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.