| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Forum: Smijesne Slike u Croportal.net forumu; evo kako sam ja to zamislio slobodno dajte prijedloge. ovo je nešto nadodano na prijedlog iggya i cyrusa. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Forum: Smijesne Slike evo kako sam ja to zamislio slobodno dajte prijedloge. ovo je nešto nadodano na prijedlog iggya i cyrusa. Smijesne Slike
I sada onda Slike za odrasle
Tu bih dodao još forum Optičke Iluzije i onda bih možda cijelu kategoriju nazvao Slike i ovo ostalo sve podforume i forume |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Photoshop freak | Citat:
![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | ne slazem se sa ama bas ni jednom kategorijom... zaboravio sam sta smo ja i iggieslut radili, al mi smo to podjelili u svega 3-4 kategorije a ne u 47 ![]() kad se sjetim stavim... bolje da se to sve stavi na stranicu, na svaku sliku se okači croportal.net logo i to je to |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | kiki, ovo sto ti radis je smijesno, pukni te slike u jednu galeriju ili bar stavi 20ak slika u jedan topic... sad dodem na forum i vidim 100 novih topica... a i rasprava o kategorijama bi bila nepotrebna kad ne bi bilo milijun topica....
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Citat:
btw. sve na stranicu! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, slike, smijesne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako stavljati slike na croportal | IggieSlut | Recycle Bin | 3 | 12-11-05 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:53.