| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Ide vam sat naprijed... u Croportal.net forumu; Ljudi sat vam ide naprijed već par tjedana...došlo je do toga da moram spomenit.... pa eto spominjem...a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ide vam sat naprijed... ha ha....vrlo ste zanimljivi.... ![]() naštelite ga ljudi, jebemu da znamo kad smo poslali poruke.... ![]() nije da je nešto bitno, da je bitno sigurno ne bi posta... ![]() ali ipak...red je da nam portal ima točan sat... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Ide vam sat naprijed... Pisale se već sage o forumskom satu. Meni je u redu, možda žuri dvije minute i to me ne smeta ni najmanje. Možda ti nisi nešto dobro naredio u svojim postavkama? O kolikoj vremenskoj razlici govoriš?
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ide vam sat naprijed... evo da vidim..... EDIT: 4 minute....ma ništa strašno, jedino šta malo diže živce, ali ako se može to nekako popravit bilo bi dobro, ako ne...jebiga štaš' sad... nism ima pojma da su epovi opjevani o tome... ![]() potražiću
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ide vam sat naprijed... ma sve je to već bilo
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Ide vam sat naprijed... tako mora, urar nam je na godišnjem
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:36.

Zar sat treba ići natrag?