| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Ima li ovo smisla? u Croportal.net forumu; Nikako mi mije jasno čemu ovo služi? Svaki dan nekoliko puta briši, briši, briši ... Ne želim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Ima li ovo smisla? Nikako mi mije jasno čemu ovo služi? Svaki dan nekoliko puta briši, briši, briši ... Ne želim to primati, ne želim se zajebavati s tim neprestano. Da stavim neku nepostojeću mail adresu među svoje podatke il što? Mislio sam da će se to vremenom riješiti, međutim ... Sad će se i ovo pojaviti u mojoj pošti, za popizdit. mail.jpg
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Ima li ovo smisla? Također sve piosključivao i ok je. Bit je u tome da obrišete sve pretplaćene teme
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ima li ovo smisla? Od noćas ih je samo 10 u inboxu odavde. Ne čačkam po postavkama ništa jer nemam potrebe za tim i ovo je trebalo po defaultu biti isključeno, a ako netko baš uživa primati ovakvu poštu nek si zakači opciju. Isključio sam pa sad valjda više neće stizati. Poštar je već stariji i prigovara mi svaki dan. Znam da je nešto bilo o ovome (i Wolf je pisao) ali neko brisanje tema iz pretplate koje ti se nakon pisanja opet pojave ... tako nešto. Ne sjećam se da je netko spomenuo ovu opciju. Zahvaljuje vem moj poštar, mimy, ja, a vjerujem i još neki forumaši.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mail |
« Reklame
|
Obrisan post »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:49.