Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Jedan mali prijedlog u Croportal.net forumu; Kako je bilo malo promjena kod statusa nekih članova, ne bi bilo zgorega da je napravljena barem obavijest o tome- ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-09-07, 15:05   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,768
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Lightbulb Jedan mali prijedlog

Kako je bilo malo promjena kod statusa nekih članova, ne bi bilo zgorega da je napravljena barem obavijest o tome- da ne samo članovi znaju nego i da nema nekih 'iznenađenja'.

Nekidan članica pita i čudom se čudi zašto nije više 'zelena' (VIP), modovi se čude gdje je njihov status mod-ova... Ni oni nisu obaviješteni, pa je malo glupo da očekujemo da se sve zna, ali jbg, moglo se staviti listu u obavijesti administratora pa i njih i nas obavijestiti.

A i nije zgorega da svi znaju zašto neki više ne zaslužuju biti VIP-ovi (iako npr. imaju najbolju birtiju u ovom dijelu svemira), i što su neki mod-ovi zgriješili da im se uzimaju privilegije.

Pozdravi i unaprijed zahvalan,
Wolf-HR
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 15:07   #2 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija
Re: Jedan mali prijedlog

suma sumarum Wolfy bi V.I.P status ... i malo reda

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 15:15   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Neee, ja sam mislio da ću dobiti kad napunim 3000 postova (ali su se stvari promjenile). Ja ne znam da sam ičim zaslužio VIP status (kad se dijeli po zaslugama) i sasvim mi je OK što nisam VIP...

Ovdje se radi o onima koji su izgubili status, a često ni sami nemaju pojma kako i zašto...
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 15:23   #4 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

ma uz tebe sam wolfy

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 15:32   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,898
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

I ja sam uz wuka, ali ne samo uz njega, već i uz one za koje se on zalaže.

Smatram da bi bilo dobro obavještavati članstvo o pravilima igre.
Ne mora nam se omogućiti polemika za svaku promjenu pravila, ali obavijestiti svekoliko pućanstvo o pravilima koja su na snazi svakako bi bilo u redu.

Svi znamo da promjena mora biti, svi znamo da će ih uskoro biti još više i nismo u principu protiv njih jer smatramo da se rade u dobroj vjeri i namjeri, ali eto trebali bi biti s njima upoznati.
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 15:49   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,910
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

meni inace i nisu jasne te boje na forumu,to sto je necije ime drugacije obojano,npr zuto zeleno ili svijetlo plavo,jel mi moze to netko pojasnit?
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 15:49   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,491
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ovako:

Kiki će to bolje odgovoriti ali budući da ga nema reći ću nešto iz svog kuta gledanja.

Što se tiče promjena i upoznavanja sa istima:
Sve će vam biti jasno nakon 1.10. kad se kreće raditi na forumu i novom portalu.

Što se tiče micanja statusa moderatora:
Neki članovi su postavljeni za probne moderatore i onaj tko je radio nešto sa tim svojim novim statusom i dalje ima te ovlasti.

Što se tiče VIP članstva:
Dosad je bilo postavljeno da se na 3000 postova automatski postaje VIP član. to je rezultiralo time da su neki zaposjeli upoznavanje i druženje samo da što prije naštancaju taj isti broj. To je nepošteno prema nekima koji pokušavaju ozbiljno odgovarrati u nekim temama ili postavljati na forum korisne/zabavne sadržaje i koji samo zbog toga što ne spamaju ili postaju u tim nekim polubespotrebnim temama godinama ne bi dosegli taj status.
Odsad ćemo pokušati pokazati da cijenimo njihov trud da ovaj forum postane što ugodnije mjesto za druženje i provođenje slobodnog vremena.

Ponavljam, ovo je moj osobni stav, ostavljam administratoru da napiše ono što će se smatrati službenim.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 16:01   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Ma sve je to 5, Daidža- da bih riječ rekao... Nego kad je već netko maknut sa nekog statusa bio bi red da su obaviješteni, a ne da zinu kad vide da su opet plavi ili nisu više modovi.

I kužim ja da sad malo 'gnjavim' tebe koji nemaš veze s tim (inače hvala na odgovoru ), ali samo ističem da je napravljen mali propust (i to prema nekim posebno dobrim i dragim članovima)... Iskreno govoreći, meni nije do statusa i ičega- ali da mi neko bez riječi objašnjenja makne status koji sam imao, vjerojatno bih se osjećao k'o da sam dobio vritnjak nasred Trga.
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 16:50   #9 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Bok Wolf, oprosti što nisam prije reagirao nisam bio za kompjuterom, tek sam se sada spojio.

Ispričavam se što nisam nekima javio da su maknuti sa moda, nema to nikakve veze sa njima, nego općenito sa dogovorima između modova.

Ne znamo još ni sami kako da sve složimo, zato nismo nikome ništa javili, već sam rekao svima da će 10 mjesecu biti neke promjene, pa ću tek kad napravim te promjene detaljno napisati na forumu sve.

Još uvijek sve testiramo i najveći su nam problem ovi modovi po forumima. Trebao bih ih sve maknuti i ostaviti plave jer oni imaju pristup admin dijelu.

Još je sve u fazi testiranja, također treba doći i nova verzija 3.6.8 foruma pa će sve biti jasnije.

Još se jedanput ispričavam što nisam javio.
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-07, 20:05   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

manekenka je bila vip

haha.wolf imas repicu fakat dobro slozen uvod
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jedan, mali, prijedlog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114