| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Jedan mali prijedlog u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: daidza Što se tiče micanja statusa moderatora: Neki članovi su postavljeni za probne moderatore i onaj tko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Jedan mali prijedlog Šta misliš da je pogrešno?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Daydreamer | Re: Jedan mali prijedlog Ovaj dio ---> "onaj tko je radio nešto sa tim svojim novim statusom i dalje ima te ovlasti." Dok sam bio pokusni mod na Glazba forumu, radio sam čini mi se dovoljno, koliko sam mogao... Uklanjao neodgovarajuće linkove, editirao pogrešne youtube codove, spajao poruke (ne mogu brisat bez redirekcije), preimenovao loše nazive tema, prebacivao poruke u odgovarajuće topice, slao u rec bin ono sto je trebalo, davao neka sitna upozorenja...bla bla Zadnji Uredio Servant : 01-10-07 u 12:14. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Jedan mali prijedlog Uglavnom sve će se posložiti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jedan mali prijedlog kako to da su neki starteri postali moderatori i zbog cega?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Jedan mali prijedlog Ma koji je tebi? Kakvi starteri?
| | |
![]() |
| Tagovi: jedan, mali, prijedlog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.