| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi jedna glupost u Croportal.net forumu; vec mi se dva-tri put dogodilo da kad sam htel otvoriti croportal otvorilo mi se Dating website a zast, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | jedna glupost vec mi se dva-tri put dogodilo da kad sam htel otvoriti croportal otvorilo mi se Dating website a zast, neznam... pa... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna glupost I meni, izgleda da se Kiki prodaje nekom ili ponovno održavaju pa "preusmjeravaju" na "nešto" da ne bude errror, mada sumnjam da bi linkao nečiju stranicu iz usluge...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna glupost Ne želiš znat kaj sam ja mislila ![]() Strašno... Taman prije nek kaj me je prvi x tam hitilo, taman sam prekinula s dečkom i mislim si "kaj me baca na stranicu za date"... sad nije smiješno, ali tada mi je bilo! ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: jedna glupost Tako je wolf ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna glupost Kud baš preusmjeravanje na lažnu date stranicu?? Čem to služi, pa daj preusmjeri na tekst: Croportal server pao. Da znam što se događa...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedna glupost A čuj, imaš čak i link na njih u obliku podforuma "Online dating" (ispod "Ljubav, erotika, sex")...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: glupost, jedna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.