| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Jesam li ja zaista dobrodošao? u Croportal.net forumu; ovako stalno dobivam negativne reputacije i kartone!a ne kužim što vas toliko tako ljuti.za sve se naljutite.(... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 239
![]() | Jesam li ja zaista dobrodošao? ovako stalno dobivam negativne reputacije i kartone!a ne kužim što vas toliko tako ljuti.za sve se naljutite.(sad ču i za ovo dobit negativan )pa mi nije jasno zašto odma djelite kartone i pišete negativne reputacije. šta se tako brzo naljutite.Jesam li ja zaista dobrodošao ![]() evo npr.za novi izgled odma negativna reputacija od Kristijana a samo sam reko da se nije znatno promjenio skin foruma da je i dalje plavo-bijelo ništa nisam reko da odma negaticnu! Zadnji Uredio Šef Foruma : 08-11-07 u 16:33. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? naravno da jesi... nek ti bude drago da ljudi reagiraju, ako je netko nedobrodošao neće nam se dati ni kliknuti da mu udjelimo rep-, jednostavno ćemo ignorirati. Svi ti rep- su u biti znakovi dobrodošlice... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 239
![]() | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? Citat:
ovo si baš sad ljepo sročio al te nisam ništ razumijo dje da pišem šale kad napišem negjde odma karton el -repuracija | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? Onda samo nemaš odgovarajući smisao za humor, probaj sa slikama žena, tu ne možeš promašiti, osim ako nemaš ni ukus, a onda jebiga promašen si slučaj... ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| next best thing | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? Citat:
a čuj šefika, ja mislim da tebi na krivom mjestu stoje rep+ i rep- , pa ljudi misleći ti to dat rep+ u biti ti daju rep- , probaj si to provjerit i presložit. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? Citat:
![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? E moj sefe mislim da te kostalo neg repke ono sto si napisao o banovima malo si pretjero jer time mozes otjerati novog korisnika a to nije cilj ovog foruma, svi mi zajedno zelimo sto vise aktivnih korisnika da se pise sali itd.Ti si dobro dosao 100%
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobrodos ao, jesam, zaista |
« WEB grupa foruma
|
PP »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:02.

)pa mi nije jasno zašto odma djelite kartone i pišete negativne reputacije.

ovo si baš sad ljepo sročio al te nisam ništ razumijo