Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Jesam li ja zaista dobrodošao? u Croportal.net forumu; ovako stalno dobivam negativne reputacije i kartone!a ne kužim što vas toliko tako ljuti.za sve se naljutite.(...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-11-07, 16:30   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 239
Šef Foruma
Jesam li ja zaista dobrodošao?

ovako stalno dobivam negativne reputacije i kartone!a ne kužim što vas toliko tako ljuti.za sve se naljutite.(sad ču i za ovo dobit negativan)pa mi nije jasno zašto odma djelite kartone i pišete negativne reputacije.šta se tako brzo naljutite.
Jesam li ja zaista dobrodošao
evo npr.za novi izgled odma negativna reputacija od Kristijana a samo sam reko da se nije znatno promjenio skin foruma da je i dalje plavo-bijelo ništa nisam reko da odma negaticnu!

Zadnji Uredio Šef Foruma : 08-11-07 u 16:33.
Šef Foruma je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 16:33   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Jesam li ja zaista dobrodošao?

naravno da jesi... nek ti bude drago da ljudi reagiraju, ako je netko nedobrodošao neće nam se dati ni kliknuti da mu udjelimo rep-, jednostavno ćemo ignorirati. Svi ti rep- su u biti znakovi dobrodošlice...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 16:35   #3 (permalink)
Regularni forumas

Šef Foruma

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
naravno da jesi... nek ti bude drago da ljudi reagiraju, ako je netko nedobrodošao neće nam se dati ni kliknuti da mu udjelimo rep-, jednostavno ćemo ignorirati. Svi ti rep- su u biti znakovi dobrodošlice...
valda je isitina
Šef Foruma je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 16:36   #4 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Šef Foruma Pogledaj Poruke
valda je isitina
Al sa druge strane su i znak da bi žljeli da poboljšaš način na koji postaš, pa da imamo i prilike udjeliti rep+. Učini nešto za community, daj neke slike, šale i pošalice, sise, guzice ili što već te zanima... podjeli sa nama...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 16:40   #5 (permalink)
Regularni forumas

Šef Foruma

Citat:
Al sa druge strane su i znak da bi žljeli da poboljšaš način na koji postaš, pa da imamo i prilike udjeliti rep+. Učini nešto za community, daj neke slike, šale i pošalice, sise, guzice ili što već te zanima... podjeli sa nama...
ovo si baš sad ljepo sročio al te nisam ništ razumijodje da pišem šale kad napišem negjde odma karton el -repuracija
Šef Foruma je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 16:58   #6 (permalink)
Moderator Foruma

Onda samo nemaš odgovarajući smisao za humor, probaj sa slikama žena, tu ne možeš promašiti, osim ako nemaš ni ukus, a onda jebiga promašen si slučaj...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 17:43   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,869
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

evo ti mali rep + jer se ipak trudis
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 17:44   #8 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,308
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Onda samo nemaš odgovarajući smisao za humor, probaj sa slikama žena, tu ne možeš promašiti, osim ako nemaš ni ukus, a onda jebiga promašen si slučaj...
lolćina,

a čuj šefika, ja mislim da tebi na krivom mjestu stoje rep+ i rep- , pa ljudi misleći ti to dat rep+ u biti ti daju rep- , probaj si to provjerit i presložit.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 23:25   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Šef Foruma Pogledaj Poruke
evo npr.za novi izgled odma negativna reputacija od Kristijana a samo sam reko da se nije znatno promjenio skin foruma da je i dalje plavo-bijelo ništa nisam reko da odma negaticnu!
Ja brijem da ti je Kiki dao negativni rep zbog Nicka
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 06:50   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,193
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

E moj sefe mislim da te kostalo neg repke ono sto si napisao o banovima malo si pretjero jer time mozes otjerati novog korisnika a to nije cilj ovog foruma,
svi mi zajedno zelimo sto vise aktivnih korisnika da se pise sali itd.
Ti si dobro dosao 100%
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dobrodos ao, jesam, zaista

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113