Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Jesam li ja zaista dobrodošao? u Croportal.net forumu; Dobrodošao si svakako. No, iskreno rečeno, ni meni misi "sjeo" od svog prvog posta pa nadalje. Sve ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-11-07, 08:15   #11 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,145
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Jesam li ja zaista dobrodošao?

Dobrodošao si svakako.

No, iskreno rečeno, ni meni misi "sjeo" od svog prvog posta pa nadalje. Sve nešto na granici provokacije, na granici tolerancije. Imao sam dojam da si došao samo provocirati. Nadam se da sam imao pogrešan dojam.
Doprinesi forumu kvalitetnim porukama, komentarima, prilozima i bit će i zelene repe.
Za ovu temu ti neću dati rep+ (iako sam razmišljao o tome) jer će ispasti da žicaš, a to nije dobrodošlo ili da te sažaljevam, a to mi je bljak.
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 14:06   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 233
Šef Foruma

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Dobrodošao si svakako.

No, iskreno rečeno, ni meni misi "sjeo" od svog prvog posta pa nadalje. Sve nešto na granici provokacije, na granici tolerancije. Imao sam dojam da si došao samo provocirati. Nadam se da sam imao pogrešan dojam.
Doprinesi forumu kvalitetnim porukama, komentarima, prilozima i bit će i zelene repe.
Za ovu temu ti neću dati rep+ (iako sam razmišljao o tome) jer će ispasti da žicaš, a to nije dobrodošlo ili da te sažaljevam, a to mi je bljak.
ne kužim zapto ti je ispalo da provociram nadam se da ču se več nekako uklopiti
Šef Foruma je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 14:35   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Mislim da su te malo uzeli na zub i zbog nicka, otiđi ispričaj se administratorima za onu lošu poruku, dvije šta si napisa i mislim da će sve bit OK...
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:55   #14 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Ja brijem da ti je Kiki dao negativni rep zbog Nicka
Jao
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:59   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,598
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

nemojte dečka.... ja te sine potpuno razumijem... iskreni uvijek naježe
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 10:29   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

nedaj se šefe, nemoj da poklekneš odma na početku. Meni je trebalo mesec dana da napišem prvu poruku, nisam smeo da opšte uđem na forum a vidi me sada ko orao (mislim zbog noktiju, nije zbog nosa). Samo napred i nezaboravi reći svima dobro jutro, dobar dan, i kada ideš spavati otići na temu odoh spavati i zaželeti svima laku noć. To ti je bitno da znamo da si među nama, deliš sa nama dobro i zlo i imaš pre svega kulture. Ćaos daso i nedaj se

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 19:36   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-06-07
Godina: 13
Poruka: 549
Yoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz mase

neznam Hoće li te to obradovat ili barem utješit ali nisi jedini. naime I mene bas nevole, brisu mi postove, razmjestaju ih i ne daju mi zasluzeni rep.
Ima ljudi koji su anforumu od prije mjesec dana i imaju vise repa od mene!?

Primjer je recimo thread Lana Jurcevic. Jednom je neko repliciro nes o Lani slikom da je ona ko Porše i stavio sliku doticnog da bi ja reko da je Ferrari bolji i stavio sliku auta. Nemoram ti rec da je bilo obrisano ali ironija je da je cijeli lana Jurcevic thread opun spamma kojeg niko ne briše pa kud onda moju šalu a bila je dobra brisat?!
Uvjeri se sam prije ćeš tamo nać informaciju kakvu je torbicu nosila šetnjom nego ga pošteno izmlatit na neku njenu sliku!
Kad se ja ponudim da moderiram sve to ismiju me zovu me trolom!

Ili gledajuci svoje stare postove otkrio sma da sam ja? posto neš u thread "100000 postova" makar ja uglavnom visim na forumu Žene i Nogomet. Znači netko mi je pomako post ... zašto? Kome sam ja prijetnja? Valjda znaju kad bi ja imo moderatorske ovlasti da bi bio bolji od njih pa me tlače!

Pitam šta je bolje Enterprise ili Executor u MUŠKOM KUTKU, i dodje mi mod ljepšeg spola spikom pa ja bi to brisala... wtf? Ajde da sma stavio u ženski kutak ... ali
wtf no comment
Valjda vlada neka negativna vibra između nas i ovih "gore" i kad te jednom uzmu na zub ne puštaju.

Treba pokrenut inicijativu da se nekom od nas (meni)izopćenika daju moderatorske ovlasti da se stvori ravnoteža potrebna za opstanak ovog foruma.
Yoda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 20:28   #18 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,398
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

pa da malo više sudjeluješ, ljudi bi to sami prepoznali, a ovakvim živanjem samo se udaljavaš od cilja. to je samo moje skromno ali iskreno mišljenje.
Star 26-03-08, 20:37   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-06-07
Godina: 13
Poruka: 549
Yoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz maseYoda se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
pa da malo više sudjeluješ, ljudi bi to sami prepoznali, a ovakvim živanjem samo se udaljavaš od cilja. to je samo moje skromno ali iskreno mišljenje.

Čuj ja sam uvjek iskren pa tak i ovdje, spreman sam za moderatorske ovlasti i odgovornost!
Yoda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 20:44   #20 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,932
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Yoda Pogledaj Poruke
neznam Hoće li te to obradovat ili barem utješit ali nisi jedini. naime I mene bas nevole, brisu mi postove, razmjestaju ih i ne daju mi zasluzeni rep.
Ima ljudi koji su anforumu od prije mjesec dana i imaju vise repa od mene!?
Kaj ti je tak jako stalo do zelenih kockica

Kažeš da ti ne daju zasluženi rep
Daj se zapitaj jesi li stvarno zaslužio

Citat:

Kad se ja ponudim da moderiram sve to ismiju me zovu me trolom!
Nemoj se nudit....

Citat:
Ili gledajuci svoje stare postove otkrio sma da sam ja? posto neš u thread "100000 postova" makar ja uglavnom visim na forumu Žene i Nogomet. Znači netko mi je pomako post ... zašto? Kome sam ja prijetnja? Valjda znaju kad bi ja imo moderatorske ovlasti da bi bio bolji od njih pa me tlače!
Nikome nisi prijetnja a pogotovo ne sa ovakvim postovima...

Citat:
Valjda vlada neka negativna vibra između nas i ovih "gore" i kad te jednom uzmu na zub ne puštaju.
Negativnu vibru sam stvaraš a ovaj tvoj post ti je primjer

Citat:
Treba pokrenut inicijativu da se nekom od nas (meni)izopćenika daju moderatorske ovlasti da se stvori ravnoteža potrebna za opstanak ovog foruma.
Forum je postojao i prije tebe a postojat će i nakon tebe...prema tome nikakve inicijative ti neće pomoć i ne moraš brinut za opstanak foruma.A ako misliš da forum ima problema sa nekakvim ravnotežama onda si u zabludi....

Citat:
Čuj ja sam uvjek iskren pa tak i ovdje, spreman sam za moderatorske ovlasti i odgovornost!

Kam se stalno guraš među moderatore

Ako te admini žele javit će ti se...ne moraš se sam nudit...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 26-03-08 u 20:46.
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dobrodos ao, jesam, zaista

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114