| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Jesam li ja zaista dobrodošao? u Croportal.net forumu; Dobrodošao si svakako. No, iskreno rečeno, ni meni misi "sjeo" od svog prvog posta pa nadalje. Sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? Dobrodošao si svakako. No, iskreno rečeno, ni meni misi "sjeo" od svog prvog posta pa nadalje. Sve nešto na granici provokacije, na granici tolerancije. Imao sam dojam da si došao samo provocirati. Nadam se da sam imao pogrešan dojam. Doprinesi forumu kvalitetnim porukama, komentarima, prilozima i bit će i zelene repe. Za ovu temu ti neću dati rep+ (iako sam razmišljao o tome) jer će ispasti da žicaš, a to nije dobrodošlo ili da te sažaljevam, a to mi je bljak.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 233
![]() | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? Citat:
ne kužim zapto ti je ispalo da provociram nadam se da ču se več nekako uklopiti![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? nedaj se šefe, nemoj da poklekneš odma na početku. Meni je trebalo mesec dana da napišem prvu poruku, nisam smeo da opšte uđem na forum a vidi me sada ko orao (mislim zbog noktiju, nije zbog nosa). Samo napred i nezaboravi reći svima dobro jutro, dobar dan, i kada ideš spavati otići na temu odoh spavati i zaželeti svima laku noć. To ti je bitno da znamo da si među nama, deliš sa nama dobro i zlo i imaš pre svega kulture. Ćaos daso i nedaj se
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-07 Godina: 13
Poruka: 549
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? neznam Hoće li te to obradovat ili barem utješit ali nisi jedini. naime I mene bas nevole, brisu mi postove, razmjestaju ih i ne daju mi zasluzeni rep. Ima ljudi koji su anforumu od prije mjesec dana i imaju vise repa od mene!? ![]() Primjer je recimo thread Lana Jurcevic. Jednom je neko repliciro nes o Lani slikom da je ona ko Porše i stavio sliku doticnog da bi ja reko da je Ferrari bolji i stavio sliku auta. Nemoram ti rec da je bilo obrisano ali ironija je da je cijeli lana Jurcevic thread opun spamma kojeg niko ne briše pa kud onda moju šalu a bila je dobra brisat?! Uvjeri se sam prije ćeš tamo nać informaciju kakvu je torbicu nosila šetnjom nego ga pošteno izmlatit na neku njenu sliku! Kad se ja ponudim da moderiram sve to ismiju me zovu me trolom! Ili gledajuci svoje stare postove otkrio sma da sam ja? posto neš u thread "100000 postova" makar ja uglavnom visim na forumu Žene i Nogomet. Znači netko mi je pomako post ... zašto? Kome sam ja prijetnja? Valjda znaju kad bi ja imo moderatorske ovlasti da bi bio bolji od njih pa me tlače!Pitam šta je bolje Enterprise ili Executor u MUŠKOM KUTKU, i dodje mi mod ljepšeg spola spikom pa ja bi to brisala... wtf? Ajde da sma stavio u ženski kutak ... ali wtf no comment Valjda vlada neka negativna vibra između nas i ovih "gore" i kad te jednom uzmu na zub ne puštaju. ![]() Treba pokrenut inicijativu da se nekom od nas (meni )izopćenika daju moderatorske ovlasti da se stvori ravnoteža potrebna za opstanak ovog foruma. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? pa da malo više sudjeluješ, ljudi bi to sami prepoznali, a ovakvim živanjem samo se udaljavaš od cilja. to je samo moje skromno ali iskreno mišljenje. ![]()
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) | |||||
| Purger | Re: Jesam li ja zaista dobrodošao? Citat:
![]() Kažeš da ti ne daju zasluženi rep ![]() Daj se zapitaj jesi li stvarno zaslužio ![]() Nemoj se nudit.... Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Kam se stalno guraš među moderatore ![]() Ako te admini žele javit će ti se...ne moraš se sam nudit...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 26-03-08 u 20:46. | |||||
| | |
![]() |
| Tagovi: dobrodos ao, jesam, zaista |
« WEB grupa foruma
|
PP »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.

ne kužim zapto ti je ispalo da provociram nadam se da ču se več nekako uklopiti

da bi bio bolji od njih pa me tlače!