| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Kako postati V.I.P član u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: shem a zašto piše banned i kaj to njemu znači? to je počasna titula koju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako postati V.I.P član Zato što je dobio nogu s foruma zbog nekog razloga. Njemu to puno znači, a i nama. Jel ti se sviđa to što piše? Vrlo lako mogu i tebi to promjeniti da ti piše ispod nicka...jedino je problem u tome što onda nećeš moći više ništa pisati ovdje
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 25-07-07 u 13:09. |
| |
| | #36 (permalink) |
| Purger | Re: Kako postati V.I.P član Nisu to rupe u zakonu...to su privilegije ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako postati V.I.P član
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
| | #39 (permalink) |
| Purger | Re: Kako postati V.I.P član Ne..vrat je ! Pa privilegije su ![]() Rupe u CP-u ne postoje a ako neko od članova želi privilegije,mislim da će mu biti omogućene![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #40 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako postati V.I.P član Sahasa me dakako nije razumio Rupe u zakonu == Privilegije; Privilegije = Rupe u zakonu
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| |
![]() |
| Tagovi: kako postati cla |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:20.