Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Kapacitet Private messengera u Croportal.net forumu; Admine daj stavi da u PM stane makar 100 poruka,ovako često moram brisati PMove....

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-08-07, 14:51   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Kapacitet Private messengera

Admine daj stavi da u PM stane makar 100 poruka,ovako često moram brisati PMove.
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-07, 00:34   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,257
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat
Re: Kapacitet Private messengera

me agree
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 08:08   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Makar za sada nemam pretjerano puno PMova, pridružujem se molbi.
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 08:17   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

hear hear
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-07, 07:30   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Ja se slažem ... treba veći mailbox, onda vam možemo slati reklame za viagru, internet zaradu i sigurnosne programe
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-07, 17:44   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 2,329
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

me 2
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 01:00   #7 (permalink)
Banned

Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
Ja se slažem ... treba veći mailbox, onda vam možemo slati reklame za viagru, internet zaradu i sigurnosne programe
Naravno,zato sam i tražio to
S 20 godina nemogu bez viagre

Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 19:19   #8 (permalink)
Banned

hoće li biti šta od ovoga,stalno moram prazniti messenger.
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 21:58   #9 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

i dali se razmisljalo da se sanducic povecha??
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:08   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,257
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Ocito nije...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kapacitet, messenger, private

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111