| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Linkovi, Tutoriali i Download u Croportal.net forumu; Sve je zbrkano u njima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Re: Linkovi, Tutoriali i Download Sadrzaja i nema tako puno kao sto sam ocekivao ali ok... Npr kliknes na download/ASP i dobijes Outkast ili tako nesto. Malo treba srediti te linkove a ak fali stvari za tutoriale reci adresu pa ti posaljem nes a valjda i ostali koji bi nesto podijelili. Ima ih hrpa na netu npr Photoshop www.thewebmachine.com Java, ASP... www.hotscripts.com ASP.NET i sl... www.aspfree.com itd itd |
|
| | #3 (permalink) | |
| Administrator | Re: Linkovi, Tutoriali i Download Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Re: Linkovi, Tutoriali i Download Znam da ces me ubit ali linkovi ti lice ko reklame. Ak si to htio onda je ok ak ne onda je malo greda. Posjeti malo News grupe tamo ti se uvijek nadje odlicnih linkova. A ak trebas i toga imam koliko hoces za bilo kaj jer mislim da bi linkovi trebali biti da se nadje i ponesto korisno za saznati (kak nes napravit i sl) a i informacije gdje sta napravit. E da i osim toga nemrem se logirati dvaput s istom lozinkom svaki put je moram mijenjat jer mi ne prihvaca staru pa please pogledaj kaj je.. Inace site vam je osmisljen zakon... Super ste sve funkcionalno sredili samo nemate sadrzaja... ljudi bi vise posjecivali da malo napravite bolji sadrzaj. |
|
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Linkovi, Tutoriali i Download Pa već je Kristijan par puta reko da nije sve gotovo... Bit će sadržaja...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Administrator | Re: Linkovi, Tutoriali i Download Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: download, linkovi, tutoriali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |