| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Lista prijatelja u Croportal.net forumu; Zanima me da li se to samo meni događa ili to još uvijek ne radi. Naime kad gledam profile nekih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Lista prijatelja Zanima me da li se to samo meni događa ili to još uvijek ne radi. Naime kad gledam profile nekih korisnika koji imaju malo veću listu prijatelja prikaže se opcija listanja stranica, ali ne radi, tj. uvijek vraća na prvu stranicu. Evo privitak kao primjer:
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Lista prijatelja Ne radi nikome, Neobjašnjiva misterija, kao nekad sa satom ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: lista, prijatelja |
« Blokiranje nicka
|
Diganje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:27.

--->