| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi login na stranici i forumu u Croportal.net forumu; ovako sam sredio: više se nemožete logirati na stranicu, možete samo surfati. A na forumu kada se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | login na stranici i forumu ovako sam sredio: više se nemožete logirati na stranicu, možete samo surfati. A na forumu kada se jednom prijavite ostajete non stop prijavljeni, što kažete na to. na stranici se nigdje ne vidi da se može prijaviti, niti logirati niti registrirati, na naslovnu sam stavio gore da se regaju ljudi na forum, mislim da je ovo super rješenje |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
kako je svjedno, šta ćeš biti dvaput logiran i na forumu i na stranici, ne kužim, to sam maknuo jer sam vidio da ih se još dosta rega na sajt, a kada se regaš na sajt ne regaš se automatski na forum, kužiš, zato sam to maknuo | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, login, stranici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Web Templates, Scripts & Tools za Webmajstore | sascha2012 | Recycle Bin | 11 | 16-11-05 14:26 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:55.