| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Moderator podforuma mobiteli u Croportal.net forumu; Dobar dan. Evo ja sam se dosta trudio odgovoriti na pitanja u podforumu Mobiteli zato što bih volio biti moderator ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Moderator podforuma mobiteli Dobar dan. Evo ja sam se dosta trudio odgovoriti na pitanja u podforumu Mobiteli zato što bih volio biti moderator istog. Molim Vas da uvažite moj zahtjev zato što trenutno ne postoji moderator za taj podforum,tako da nema tko osim administratora uklanjati bezpotrebne postove te mijenjati naslove koji nisu po pravilima,a siguran sam da gospodin Kristijan nema vremena za to. Hvala svima koji će me podržati, vaš Wizzard |
| |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moderator podforuma mobiteli Ja oću bit Administrator, obavjesti me uskoro...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moderator podforuma mobiteli
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moderator podforuma mobiteli Pa stavlja glupe postove da bi nabio broj postova na podforumu... kak ti se da... pa imaš cijelu stranicu topika na koje si ti zadnji odgovorio... daj malo po forumu postaj...
| |
![]() |
| Tagovi: moderator |
« jedna glupost
|
Pretrazivanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:29.