| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Moderator podforuma mobiteli u Croportal.net forumu; kiki daj mi ovlasti da ga baniram... poslje ih skini... Citat: Pravi autor: wizzard dobro dobro, kaj ste se uspanicili,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kiki daj mi ovlasti da ga baniram... poslje ih skini... ![]() Ajd smiri se... živcira me kad su među novim porukama samo tvoje poruke, a odgovori su ti od dvije riječi... nađi nešto gdje ćeš smisleno postati, nećeš moderaturu zaraditi sa 1500 poruka od tri riječi... i da... šta stalno ljude koji već ovdje nisu bili godinu dana upozoravaš da "ubuduće pripaze na naslov", šta si se uživio u ulogu moderatora?!?
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio daidza : 20-09-07 u 19:24. |
| |
| | #12 (permalink) |
| Banned | Re: Moderator podforuma mobiteli pa nisam se uzivio...ali stvarno ima fakat debilnih naslova (pomoc, ljudi pomozite, SE problem itd.) __________________________________ Dobio si opomenu zato što si počeo glumiti moderatora u pojedinim podforumima a to nisi niti češ ikad i biti! Nastavi to i dalje raditi i letiš s foruma Joks Zadnji Uredio Joks : 20-09-07 u 20:11. |
| |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moderator podforuma mobiteli Pa dobro, al to nije razlog da dižeš topike koji su stari godinu dana i na njima postaš crvenim slovima što samo moderatori rade... koliko ima glupih naslova na drugim podforumima, pa nisam vidio da tamo upozoravaš (niti bi to htio) zato velim da si se uživio...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Moderator podforuma mobiteli Citat:
koji je to lik Postove nabija na temama koje su stare i po godinu dana... Da ne govorim o tome što je naravio preko 100 postova u samo jednom danu, kao da će s tim osigurat mjesto moderatora... Zadnji Uredio mmrki : 20-09-07 u 19:43. | |
| |
![]() |
| Tagovi: moderator |
« jedna glupost
|
Pretrazivanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:53.

koji je to lik